INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Invitație. Primarul Vasile Jurca invită agenții economici din Petrila, joi, 2 martie 2017 la ora 14,00, la o nouă întâlnire la Casa de cultură din Petrila

casadeculturapetrila.jpg
Primarul Petrilei își dorește să sprijine sectorul economic privat, astfel încât extinderea și dezvoltarea acestuia să poată genera cât mai multe locuri de muncă pentru tinerii din oraș și, în același timp, resurse financiare din impozite și taxe, la bugetul local, de acest fapt depinzând dezvoltarea pe viitor a orașului Petrila.
În acest sens, primarul Vasile Jurca invită agenții economici din Petrila, joi, 2 martie 2017 la ora 14,00, la o nouă întâlnire având drept scop prezentarea posibilităților de accesare a fondurilor nerambursabile pentru proiectele cu finanțare europeană lansate sau ce urmează a fi lansate în anul 2017 și destinate mediului de afaceri (I.M.M.-uri, intreprinderi mijlocii, start-up etc.), discuții și propuneri privind strategia de dezvoltare economico-socială a orașului, dezbaterea problemelor cu care se confruntă oamenii de afaceri din oraș, posibilitatea înființării unei asociații a oamenilor de afaceri din orașul Petrila.

Întâlnirea este programată să aibă loc la Casa de Cultură ”Ladislau Schmidt” din Petrila, iar primarul Vasile Jurca este convins că aceasta este un bun prilej pentru buna cooperare a autorităților locale petrilene cu mediul de afaceri din oraș:

”Am convingerea că împreună putem găsi cele mai bune soluții pentru dezvoltarea orașului nostru și implicit a mediului de afaceri local”, spune Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.
Daniel P.Bolog - Info Petrila Știri
26.02.17 22:22
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one