INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Intervenție de urgență la colectorul de apă menajeră din Petroșani

apaserv-interventie3.jpg
Deşeurile menajere nu au ce căuta în rețeaua de canalizare, pentru că vor avea de suferit instalaţiile de canalizare, conductele, dar şi staţiile de pompare a apei. Utilizarea necorespunzătoare a acestora afectează pe toți cetățenii din Valea Jiului.
Mai bine de 24 de ore au muncit echipele operatorului de apă și canalizare Apa Serv Valea Jiului, împreună cu echipaje ale ISU și a Detașamentului de Pompieri Petroșani, pentru a înlătura aceste deșeuri aruncate pur și simplu din inconștiență, aducând pagube importante cetățenilor afectați de inundația produsă prin înfundarea acestui canal colector.

Potrivit reprezentanților Apa Serv Valea Jiului, colectorul de apă menajeră care preia apele uzate menajere din orașul Petrila, a fost înfundat din cauza gunoaielor aruncate în rețeaua de canalizare. Înfundarea colectorului s-a produs în zona coloniei din Petroșani, pe strada V. Lupu.
apaserv-interventie1.jpg
apaserv-interventie2.jpg
La intervenţiile pentru desfundarea reţelei de canalizare în diferite cartiere de blocuri sau în zonele cu gospodării angajaţii societăţii găsesc tot felul de lucruri în subsolurile blocurilor. Pentru deşeurile textile, menajere, materiale reziduale de tip pet-uri, plastic sau materiale de construcţii trebuie folosite containerele pentru salubritate şi nu sistemul de canalizare.

De asemenea, conducerea operatorului de apă și canalizare a Văii Jiului menționează faptul că, prin astfel de fapte necugetate, intervin mai multe probleme, durata de viaţă a instalaţiilor scade, costurile de întreţinere şi operare cresc, iar toate acestea se răsfrâng asupra tuturor membrilor comunităţii.
apaserv-interventie7.jpg
apaserv-interventie6.jpg
”După mai bine de 24 de ore mizeria din canalizare a fost scoasă iar în continuare se procedează la evacuarea apelor adunate în două grădini și câteva beciuri. Dorim să mulțumim Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Detașamentului de pompieri din Petroșani pentru sprijinul acordat. Ne cerem scuze cetățenilor din această zonă pentru disconfortul creat”, spun reprezentanții Apa Serv Valea Jiului.
apaserv-interventie5.jpg
apaserv-interventie4.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
Imagini - Apa Serv Valea Jiului
04.02.18 15:35
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one