INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Info Days Erasmus 30+, Valea Jiului

1-erasmus.jpg
Vineri 13 Octombrie 2017, a avut loc evenimentul "Info Days Erasmus 30+, Valea Jiului", care a reunit elevi şi profesori din Valea Jiului, care au fost implicaţi în derularea programului Erasmus Plus.
Gazda evenimentului a fost Liceul Teoretic "Mircea Eliade" şi Structura Şcoala Generală nr 2 din Lupeni care, cu această ocazie, au premiat elevii şi profesorii participanţi în proiectele Erasmus plus, desfăşurate în şcoala lor şi au invitat colegii de la alte unităţi de învătământ să îşî prezinte proiectele.

Astfel au fost prezentate proiectele desfăşusate de Colegiul Naţional de Informatică "Carmen Sylva" Petroşani, Colegiul Economic "Hermes" Petroşani, Colegiul Tehnic "Dimitrie Leonida" Petroşani, Colegiul Tehnic "Constantin Brâncuşi" Petrila, Liceul Tehnologic "Retezatul" Uricani.
afis.jpg
"Eu am prezentat proiectul "The four elements" din Tel Aviv și despre platformele "Civicus", unde sunt membru cu drept de vot, "Scientix", unde sunt Ambasador Voluntar și "Edu artic", unde am reprezentat Colegiul din Petrila la Varșovia", a declarat profesor Nicoleta Cîndea, Colegiul Tehnic "Constantin Brâncuşi" Petrila.
2-erasmus.jpg
Şi la Şcoala Europeană ”I. G. Duca” Petroşani, a fost sărbătorit evenimentul pe plan local. La finalul manifestării, participanţii laneanzesă invitaţia societăţii civile să se alăture şcolilor, asociaţilor şi universităţilor în susţinera continuării şi multiplicării programului Erasmus Plus, acesta permiţând societăţii să îşi promovoze şi tradiţiile şi cultura şi să genereze locuri de muncă compatibile cu situaţia contemporană.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
15.10.17 11:38
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one