INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Împreună pentru o întreagă comunitate - Valea Jiului la guvernul României

primari la guvern.jpg
Prim-ministrul Mihai Tudose și vicepremierul Ion Marcel Ciolacu au primit, astăzi, la Palatul Victoria, o delegație a primarilor din Valea Jiului si primarul Municipiului Brad.
Din delegația primarilor din Valea Jiului, la întrevederea cu primul-ministru al României au participat: Vasile Jurca - primarul Orașului Petrila, Tiberiu Iacob Ridzi - primarul Municipiului Petroșani, Gheorghe Ile - primarul Municipiului Vulcan, Nicolae Dunca - primarul Orașului Aninoasa, Lucian Resmeriță - primarul Municipiului Lupeni și Dănuț Buhăescu - primarul Orașului Uricani.

Delegația a fost însoțită de parlamentari din județul Hunedoara: deputatul Laurențiu Nistor - președintele comisiei economice din Camera Deputaților, deputatul Natalia Intotero, senatorul Cristian Resmeriță, Costel Avram - directorul Apa Serv Valea Jiului și președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora.

Discuțiile au vizat problemele cu care se confruntă fostele zone miniere: situația Complexului Energetic Hunedoara (CEH), a locurilor de muncă, încălzirea în sistem centralizat și infrastructura rutieră, respectiv situația drumurilor naționale care traversează municipii și, în special, finalizarea DN 66 A, pe tronsonul Uricani – Herculane, care ar putea revitaliza turismul local. S-a discutat, de asemenea, despre situația Muzeului Aurului din Brad și soluțiile pentru reabilitarea sediului acestei instituții.
”Guvernul susţine proiectele care pot contribui la dezvoltarea Văii Jiului și revitalizarea acestei zone prin turism”, a declarat premierul Mihai Tudose.

Din partea Guvernului, la întrevedere au participat, de asemenea, consilierii de stat Gabriel Andronache și Felix Rache.
Daniel P.Bolog - Info Petrila Știri
29.11.17 16:32
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one