INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Gerul va cuprinde România în următoarea perioadă. Polei și temperaturi de -20 de grade

Logo-Meteo.jpg
Toată țară este cuprinsă de ger și în următoarele zile se va umple de polei. Chiar dacă nu au emis avertizări de vreme rece, meteorologii ne atrag atenția să nu plecăm din casă fără fulare și mănuși pentru că va fi foarte frig.
De asemenea, șoferii nu pot porni la drum cu mașina, fără cauciucuri de iarnă. Temperaturile vor fi negative în următoarele două zile, iar de marți va ploua și vor îngheța șoselele.

Cei care au ieșit duminică din case au simțit din plin frigul în orice zona a țării s-ar fi aflat. Gerul a fost nemilos.

Iar frigul va rămâne peste țară noastră și în următoarea perioadă.

Ziua doar în zona de vest a țării temperaturile vor fi pozitive. Pe timpul nopții, însă, mercurul din termomentre va scădea și aici sub pragul de îngheț. În depresiunile din Estul Transilvaniei vor fi minus 19 grade, iar în Harghita, minus 20.

În Maramureș, Transilvania și Nordul Moldovei se vor înregistra temperaturi de minus 13 până la minus 14 și minus 10 până la minus 11 și în Subcarpații sudici, Dealurile Munteniei și ale Olteniei.
Sursa: PRO TV
Info Petrila - Meteo
15.01.18 06:57
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one