INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Gerul anunțat de meteorologi mobilizează echipe ale Apa Serv Valea Jiului pentru intervenții rapide în caz de probleme

inghet-apaserv.jpg
Operatorul de apă și canalizare din Valea Jiului și-a luat toate măsurile pentru a face față gerului și vine cu câteva recomandări pentru consumatori.
”În perioada rece utilizatorii trebuie să ia măsuri pentru izolarea apometrului cu materiale termoizolante (polistiren, vată minerală) și asigurarea microclimatului pentru apometrele montate în scările de bloc( închidere uși, geamuri sau la nevoie înlocuirea acestora). Pentru apometrele amplasate în subsoluri, recomandăm reducerea suprafeţelor gurilor de ventilaţie pentru a menţine temperatura peste limita de îngheţ a contoarelor. Îngheţarea contorului determină blocarea și deteriorarea sa iar acest lucru poate duce la inundarea căminului sau lipsa apei”, spun specialiștii de la Apa Serv Valea Jiului.

Obiectivul principal în aceste situații care impun o atenție sporită a conducerii Apa Serv Valea Jiului este ca populația să nu aibă de suferit în ceea ce privește alimentarea cu apă potabilă, mobilizare echipelor de intervenție pentru a se putea interveni rapid la avariile provocate de gerul anunțat de specialiștii ăn meteorologie.

Captările de apă ale operatorului au fost verificate atent. În mai multe zone s-a intervenit deja preventiv, fiind depistate câteva blocaje cuzate de înghețul rapid al cursurilor de apă, spune directorul general al societății.
inghet-apaserv2.jpg
”Temperaturile foarte scăzute care au fost anunțate au impus măsuri sporite din partea noastră, astfel că suntem mobilizați și gata să intervenim cu rapiditate. Dimineață (luni n.r.) am făcut o inspecție la captările de apă, iar colegii mei au intervenit, cum este cazul la captarea de la Polatiște, pentru a înlătura gheața formată și acum nu sunt probleme. Principala noastră preocupare este să ne asigurăm că populația nu are de suferit chiar dacă misiunea noastră nu este deloc ușoară”, a declarat Costel Avram, director general SC Apa Serv Valea Jiului.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
16.01.18 06:58
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one