INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Fenomenele deosebite anunțate de ANM nu au pus probleme societății de gospodărire din Petrila, Edil Sal Prest

viscol-ger-frig-ninsoare.jpg
Începând de ieri (marți - n.r.), Administrația Națională de Meteorologie a a emis mai multe coduri de avertizare, vizând fenomene deosebite, valabile și pentru județul Hunedoara.
Societatea de gospodărire a orașului Petrila, Edil Sal Prest, s-a mobilizat în urma acestor avertizări, acționând cu utilajele din dotare în toate zonele și cartierele orașului astfel că, până după ora 1:00 noaptea s-a intervenit în toate zonele pentru deszăpezirea carosabilului.

”Am acționat cu toate utilajele din dotare în urma stratului de zăpadă depus în cursul serii de ieri. Zăpada nu ne-a pus probleme, am intervenit inițial pe toate arterele principale, pentru a asigura zonele cu risc crescut de producere a accidentelor, continuând apoi până după ora 1:00 și pe celelalte artere secundare din toate cartierele orașului”, a declarat Doinița M. Bălănesc, directorul societății.

Doamna Bălănesc ne-a asigurat că societatea pe care o conduce este pregătită să intervină și în continuare, pentru asigurarea condițiilor normale de trafic rutier, în regim de iarnă, fenomenele deosebite fiind prelungite de ANM până în cursul serii de joi.

De asemenea, Primăria orașului Petrila aduce la cunoștința cetățenilor orașului că, pentru cazuri deosebite, acolo unde ar trebui intervenit rapid, locuitorii pot suna la dispeceratul Primăriei orașului Petrila, telefon 0254 550 760.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
17.01.18 19:26
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one