INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Eveniment multicultural la Petrila - Festivalul Primăverii Chinezești în România

Festivalul-Primaverii-Chinezesti.jpg
Festivalul Primăverii, atât pentru poporul din China cât și pentru cei care iubesc cultura chineză de pe tot cuprinsul globului, este cel mai important moment din an care marchează intrarea în Anul Nou Chinezesc (16 februarie 2018).
Scena Casei de Cultură ”Ladislau Schmidt” din Petrila găzduiește un eveniment special dedicat iubitorilor culturii poporului chinez, organizat de Universitatea Petroșani, Universitatea de Limbi Beijing și Institutul Confucius, în colaborare cu Primăria orașului Petrila, la data de 9 februarie 2018, începând cu ora 14:00.

”Festivalul Primăverii Chinezești în România”, un program susținut de Asociația ”Lirica” Petroșani, Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși” Petrila, Clubul Copiilor din Petrila și Petroșani, CSS Petroșani și Casa de Cultură ”Ladislau Schmidt” din Petrila.

Istoria marcării acestui moment se regăsește în China încă din timpuri străvechi fiind cunoscut de peste 4000 de ani, în această perioadă desfășurându-se multiple activități culturale.

Așa cum este pentru europeni ”Crăciunul”, pentru chinezi ”Festivalul Primăverii” este momentul de a fi alături de cei dragi, de familie și prieteni cu bucurie și speranță.

Sărbătoarea Primăverii în China se încheie cu ”Festivalul Lampioanelor”, în cea de-a 15 a zi a primei luni din Noul An Chinezesc.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Cultural
01.02.18 23:52
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one