INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Eveniment. De Ziua Internațională a Presei, Valea Jiului va avea Gala Premiilor Exclusiv - 3 Mai 2017

gala premiilor exclusiv.jpg
Din 2005, an de an, sala de marmură a Primăriei municipiului Petroşani a devenit locul în care se desfăşoară apreciata "Gală a Premiilor Exclusiv".
"Intrăm în al optsprezecelea an consecutiv de când, în cadrul "Galei Premiilor Exclusiv" ne-am asumat misiunea de a cântări dintr-o perspectivă oarecum subiectivă (dar căreia am reușit să-i impunem și obiectivitate) activitatea unor oameni care s-au remarcat, la nivel local, în diverse domenii de activitate", Tiberiu Vințan, "Exlusiv Media Group".

Încă din primele zile ale anului, emoţia acestui eveniment s-a cuibărit în inimile celor care, cu speranţa unei autoevaluări corecte a activităţii lor din anul precedent, trag nădejde că se vor număra, dacă nu printre laureaţi, atunci măcar printre cei nominalizaţi la una din categoriile acestor premii.

"Pare destul de ciudat ca oamenii să-şi dorească atât de mult acest premiu care, la urma urmei, nu aduce după sine nici un beneficiu material. "Premiile Exclusiv" nu sunt premii în bani, nici măcar în obiecte. Ele constau doar într-o simplă diplomă de onoare sau de excelenţă şi în plăcerea de a participa la festivitatea de gală în care se acordă distincţia. Dincolo însă de coala de hârtie tipărită cu însemnele Grupului nostru de presă, "Premiul Exclusiv" a ajuns să însemne mult mai mult pentru câştigătorii lui şi pentru cei care urmăresc, ca simpli spectatori, evenimentul. "Premiul Exclusiv" aduce după sine admiraţia publicului, atenţia mass-media, aprecierea activităţii profesionale şi automulţumirea pentru lucrurile făcute bine, în profesie, în comunitate şi în viaţă", declară organizatorii galei.

"Ziarul Exclusiv" și "Avântul Liber" au publicat în foileton de-a lungul lunii martie o succintă prezentare a laureaților ediției din acest an a "Premiilor Exclusiv" în care am cunoscut o parte dintre oamenii care au avut nu doar rezultate remarcabile, ci și o prezență mediatică rezonabilă pe parcursul anului 2016.

Îi vom cunoaște mai bine pe laureații anului 2016 ai "Premiilor Exclusiv" și vom avea ocazia să-i aplaudăm în cadrul ediției din acest an a "Galei Premiilor Exclusiv", programată pentru data de 3 mai 2017, zi în care este marcată "Ziua Internațională a Presei".

"Ar mai fi de precizat faptul că, pentru acest eveniment, am pregătit și alte câteva premii surpriză, pentru oameni speciali a căror activitate nu doar din anul 2016 constituie un reper pentru ce înseamnă consolidarea și promovarea unei comunități locale de succes. Tot cu prilejul "Galei Premiilor Exclusiv" îl vom cunoaște pe cel pe care-l considerăm, dintre toți laureații enumerați în ultimele patru săptămâni, drept "Omul anului 2017" în Valea Jiului", spune la final, Tiberiu Vințan, directorul grupului de presă "Exclusiv Media Group".
gala-1-1.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila, Eveniment
12.04.17 06:32
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one