INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Eurosport DHS caută aproximativ 100 de muncitori disponibili pentru fabrica de biciclete din Deva.

pliant-dhs.jpg
Fabrica de biciclete Euro­sport DHS din Deva, controlată de investitori chinezi şi germani, caută în prezent 100 de muncitori disponibili pentru asamblarea/ montarea pieselor, potrivit informaţiilor primite direct de la producător.
Fabrica de biciclete din Deva este al patrulea cel mai mare exportator din judeţul Hunedoara, după SEWS, Philips Orăştie şi Arcelor Mittal Hunedoara.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt invitate să își depună o cerere de angajare, la secretariatul Primăriei Orașului Petrila. În data de 11 decembrie 2017, ora 9,00, va avea loc interviul pentru angajare al celor care doresc să lucreze în acest domeniu.

Interviul se va desfășura direct cu reprezentanții producătorului de biciclete, tot la sediul Primăriei Orașului Petrila. Condițiile de angajare sunt expuse pe larg în pliantul de prezentare următor:
pliant-dhs.2.jpg
Eurosport DHS produce biciclete pentru companii din Europa, printre care şi Prophete Gmbh (Germania), dar şi sub mărcile DHS, Impulse, Trekking şi Kreativ (gamă de produse care este proiectată, dezvoltată şi promovată atât pe piaţa internă, cât şi la export, în întreaga Europă).
model cv.docx  73.66kB
Daniel P. Bolog - Info Petrila Comunitate
26.02.18 17:41
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one