INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Este oficial, 13 februarie începând cu ora 15,00, ”Junii Petrileni” vor fi în etapa a doua a duelului ansamblurilor folclorice ”La Măruță”

junii-protv.jpg
Cele mai bune grupuri folclorice din Moldova, Ardeal și Țara Românească au intrat în competiție pentru titlul suprem iar TU, telespectatorul emisiunii ”La Măruță” difuzată de PRO TV, decizi câștigătorul prin vot online sau SMS în timpul transmisiei în direct.
În prima etapă a acestui concurs folcloric, județul Hunedoara a fost reprezentat de Ansamblul ”Junii Petrileni”, care au excelat prin jocul, portul, bucatele și tradițiile momârlanilor de pe Valea Jiului, câștigând dreptul de a merge în etapa următoare, etapă în care vor concura cele 12 ansambluri folclorice rămase în competiție, dintre cele mai bune din țară.

Așa cum ați făcut și în prima etapă, cu ajutorul dumneavoastră ”Junii Petrileni” pot merge și mai departe, condiția fiind doar să le acordați votul, online sau prin SMS, în timpul transmisiei în direct care se va desfășura în data de 13 februarie, ora 15.00.

Zilele următoare vor afla și ansamblul cu care vor intra în competiție directă și vă vom anunța la acel moment.

Le urăm succes încă de pe acum și trebuie să le spunem că suntem mândri de a-i avea ca reprezentanți ai acestor frumoase plaiuri momârlănești, foarte bogate în tradiții și folclor, le ținem pumnii și, desigur: Votăm cu ”Junii Petrileni!”
Daniel P. Bolog - Info Petrila Cultural
31.01.18 05:21
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one