INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Duminică, 3 septembrie, la Petrila - Târgul de animale și produse agroalimentare

targ petrila.jpg
Crescătorii de animale, momârlanii locului și nu numai sunt invitați duminică, 3 septembrie 2017, la Petrila pentru a participa la cel mai mare târg de animale de peste an unde cumpărătorii vor putea găsi produse tradiționale 100 % naturale.
Deja tradiție pentru crescătorii de animale, evenimentul organizat la Petrila este recunoscut la nivel județean și adună, de fiecare dată zeci de producători care vin aici pentru a-și vinde animalele dar și produsele făcute în gospodăriile proprii.

Implicarea administrației publice în organizarea acestui eveniment special pentru comunitatea locală petrileană face ca acesta să capete o notă aparte, totul pentru a atrage cât mai muli participanți.
"În acest an ne-am dorit ca târgul să capete o amploare mai mare, în acest sens am creat condiții suplimentare pentru fermierii care vin să își expună animalele. Mai exact am construit niște boxe unde aceștia vor putea să își prezinte animalele, mergând pe rasa de ovine pentru că aceasta este într-un număr mai mare în orașul Petrila. Pentru viitor, dacă ceilalți crescători de animale, de bovine sau alte specii, își vor arăta interesul vom crea și pentru ei condiții. Am invitat la târg pe îndrăgitul Robert Târnăveanu, pentru că este specific genului acesta de manifestări, vor fi ansamblurile folclorice locale și încercăm să pregătim și mâncăruri tradiționale din zona noastră" , spune Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.
tarnoveanu.jpg
Mai mult decât atât, cei care vor fi prezenți la târgul anual de la Petrila vor putea vedea o expoziție de ovine din rasa țurcană de Valea Jiului, iar edilii petrileni vin în acest fel în sprijinul crescătorilor de animale locali care, de regulă, se duc la celelalte expoziții din județ.
Târgul de animale va fi organizat pe platoul de la intrarea în Jieț, în spatele stadionului Parângul, duminică, 3 septembrie, începând cu ora 7,30.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
01.09.17 07:07
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one