INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Duminică, 2 aprilie - Ecologizare pe Cheile Tăii

3-eco-san.jpg
Inițiată de sportivii de la Asociația San Montan din Petrila, duminică, 2 aprilie începând cu ora 11,00, se va desfășura acțiunea de ecologizare a zonelor de pe Cheile Tăii și a pârâului Taia, fiind adresată o invitație de participare tuturor celor care iubesc natura și doresc să sprijine astfel de activități în măsură să păstreze nealterate frumoasele locuri oferite cu generozitate de natura însăși.
Zona de agrement a petrilenilor, Cheile Tăii, este în atenția sportivilor de la San Montan de mai multă vreme, acțiunea de duminică este sprijinită de autoritățile locale și de societatea de gospodărire a orașului Petrila, Edil Sal Prest. Va fi asigurată o auto-compactoare și un număr de peste 20 de angajați ai societății de gospodărire vor fi prezenți la această acțiune.

"Vom face curățenia de primăvară, ... , să strângem anvelopele lăsate de forestierii nesimțiți, să strângem gunoaiele lăsate de așa-zișii iubitori de natură", declară sportivii de la San Montan.
1-eco-san.jpg
2-eco-san.jpg
Inițiatorii și-au propus o rază de acțiune de aproximativ 10 km iar pentru aceasta sunt puși la dispoziția celor care doresc să participe la eveniment un număr de 200 de saci (120l) de gunoi iar aceștia vor avea pregătite și mănuși de protecție însă, cei care doresc să vină gata echipați în acest sens sunt bineveniți.
natura-curata.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
31.03.17 11:49
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one