INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

DRDP Craiova a anunțat că au început lucrările de asfaltare pe DN 7A

asfalt dn7a.jpg
În aceste zile se lucrează chiar pe teritoriul administrativ al județului Hunedoara, DN 7A fiind șoseaua care leagă Valea Jiului de județul Vâlcea, prin Obârșia Lotrului - Voineasa, de unde se poate face legătura și cu cea mai înaltă șosea a României, Transalpina.
Pe acea porțiune de drum pietruită, pe care în această vară abia se putea trece cu mașina din cauza lipsei asfaltului și a denivelărilor, lucrările au fost mult întârziate, un sprijin pentru a se relua aceste lucrări cât mai urgent l-a avut chiar edilul de la Petrila, primarul Vasile Jurca, această șosea ajungând într-o stare foarte avansată de degradare.
"Mă bucur că până la urmă s-a găsit o soluție pentru continuarea lucrărilor de asfaltare pe DN 7A. Vreau să mulțumesc prefectului județului Hunedoara, d-nul Kiszely Fabius-Tiberiu, pentru că m-a sprijinit și a avut mai multe intervenții la CNAIR. De asemenea, mulțumesc d-nului Ion Tudor, șeful Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu, pentru că am ținut legătura în permanență și m-a informat de fiecare dată despre stadiul lucrărilor. Desigur, trebuie să menționez și sprijinul presei care a pus presiune prin articolele la obiect în privința acestor lucrări. Din câte am văzut, constructorul care a preluat acum lucrarea este foarte serios, a început deja să toarne asfalt și, sper eu să termine înainte de venirea înghețului", a spus primarul Vasile Jurca.

Începând cu această iarnă accesul turiștilor către pârtiile de schi "Transalpina Ski Resort" se va face mult mai ușor, deoarece constructorul, care a așteptat foarte multe piedici birocratice, vrea să finalizeze rapid lucrarea și să își vadă de alte proiecte. Termenul de finalizare al lucrărilor este chiar luna octombrie. Ani la rând, drumul a avut parte doar de lucrări de peticire. DN 7A a fost plasat ineficient între Regională de Drumuri și Poduri Craiova și cea din Timișoara. Pe DN 7A Petroşani - Voineasa s-a lucrat vara aceasta în cinci puncte, ultimul tronson fiind cel pe care se lucrează acum.

"Cheile Jieţului ne desoperă în faţa ochilor peisaje de o frumuseţe rară, aici, natura parcă te îmbrăţişează şi te adaposteşte printre frumuseţile ei, asemeni unei gazde bune. Drumul şerpuit continuă printre brazi şi munţi, liniştea devenind tot mai adâncă cu fiecare pas făcut spre inima naturii."
Imagine: Vasile Laurențiu Sorin
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
28.09.17 16:32
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one