INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Dispăruți de la domiciliu - dacă i-ați văzut vă rugăm să apelați 112

112.jpg
Persoane date dispărute la data de 5 ianuarie 2018 pe raza județului Hunedoara (IPJ HUNEDOARA) și la nivel național (POLIȚIA ROMÂNĂ).
IPJ HUNEDOARA - MINORĂ DE 15 ANI ȘI BĂRBAT DE 47 ANI DAȚI DISPĂRUȚI

La data de 03.01.2017, ora 15:15, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în data de 03.01.2017, în jurul orei 08:00, fiica sa, Țandea Alexandra-Ramona (foto), în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La data plecării de la domiciliu, minora (care nu este la prima plecare voluntară de la domiciliu), purta o pereche de pantaloni de culoare neagră, o geacă de fâș de culoare neagră  și o pereche de teniși de culoare neagră,  cu talpă albă.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,45-1,50 metri, părul lung de culoare șaten închis, constituție robustă, ochi căprui, ten deschis.

Poliţiştii  desfășoară activități în vederea găsirii minorei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.
 
*** 

Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutate şi în cazul unui bărbat în vârstă de 47 de ani, Miclea Radu Romulus (foto) din  Comuna Lăpugiu de Jos (fără forme legale în comuna Ilia), care, în data de 17.12.2017, a plecat voluntar de la domiciliu (din localitatea Săcămaş) spre localitatea Ilia și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime aprox. 1,65 metri, constituție astenică,  păr şaten tuns scurt cu început de calviție, ochii căprui, fără semne particulare, îmbrăcat cu trening de culoare neagră cu dungi albe  și pantaloni, fes negru şi bocanci de culoare neagră.

Persoanele care deţin informaţii utile celor două anchete, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.
DISPARUTI-IANUARIE, 5.jpg
POLIȚIA ROMÂNĂ - POLIȚIȘTII CAUTĂ UN MINOR DE 2 ANI ŞI 4 LUNI

Semnalmente: înălțime aprox. 65 cm, părul negru, față rotundă, ten măsliniu, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul dispariţiei purta îmbrăcăminte de culoare verde, având ghete de culoare mov în picioare.

Ultima dată, din relatările familiei, minorul a fost văzut jucându-se în zona curţii în preajma domicilului.

La activităţile de căutare participă aproape 100 de persoane (poliţişti, poliţişti de frontieră, lucrători ISU şi de jandarmi, voluntari). Sunt utilizate camere de termoviziune şi sunt folosiţi câini de urmă. De asemenea, la faţa locului a fost deplasat un elicopter aparţinând Ministerului Afacerilor Interne.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoana în cauză, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Info Petrila - Comunicate de presă
07.01.18 15:37
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one