INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Dezbatere publică - Bugetul Local al Orașului Petrila

foto-buget.jpg
Autoritățile locale de la Petrila au lansat în spațiul public estimările privind proiectul de buget aferent anului în curs.
Scopul lansării acestui document a fost pentru a fi în dezbatere publică, iar petrilenii interesați pot depune contestații sau observații până la data de 24 ianuarie.

Potrivit acestui document, veniturile totale ale orașului Petrila pentru anul 2018 sunt estimate la suma de 11.169 mii lei, făcându-se însă precizarea că proiectul de buget afișat reprezintă baza veniturilor proprii, urmând ca pe măsură ce se vor aloca sume, reprezentând prelevări de la bugetul de stat, actul normativ să fie completat.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la afișierul de la sediul Serviciului Impozite și Taxe Locale Petrila, pe site-ul instituției Primăriei orașului Petrila sau se poate obține în copie prin depunerea unei solicitări la Registratura Primăriei.

Contestațiile pot fi depuse la Registratura instituției sau în format electronic pe adresa de e-mail: primaria.petrila2008@yahoo.com.
Info Petrila - Comunitate
12.01.18 16:44
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one