INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

De la mic la mare, Apa Serv voluntari ai comunității la Petrila

voluntariasvj1.jpg
Pentru locuitorii din Petrila care au trecut în după-amiaza zilei de marți prin centrul orașului, nu mică le-a fost mirarea să-i întâlnească pe șefii de servicii și directorii de la Apa Serv Valea Jiului, cu lopata, grebla, mătura și roaba, într-o acțiune de curățenie și înfrumusețare a parcului central din localitate.
La inițativa directorului general Costel Avram, aceștia au răspuns favorabil invitației de a prelua sarcina îngrijirii acestui parc din Petrila, prin efectuarea de acțiuni de voluntariat specifice. Astăzi s-a făcut, în acest sens, primul pas.

Costel Avram explică: ”La Apa Serv am învățat cu toții ce înseamnă să fii nu doar o echipă de succes, ci și o mare familie, dedicată comunității. Sub aceste auspicii s-a derulat acțiunea în care, în această după-amiază, împreună cu un număr foarte mare de colegi care s-au raliat acestui demers civic, am desfășurat o frumoasă acțiune de voluntariat la parcul din Petrila. Ne-am asumat misiunea de a reabilita și întreține, în mod voluntar, în timpul nostru liber, câteva zone verzi din localitățile Văii Jiului, cu convingerea că astfel de acțiuni ne unesc și ne mobilizează. Le mulțumesc colegilor de la Apa Serv care, astăzi, au dorit să participe în număr foarte mare la acțiunea de voluntariat de la Petrila. Împreună am făcut curățenie, am dat cu grebla, am semănat iarbă… Peste un timp vom culege și roadele muncii noastre, știind că un colț de natură poartă amprenta muncii noastre. Deja ne-am simțit mai bine, odată ce acțiunea noastră a fost apreciată de foarte mulți cetățeni ai orașului Petrila.”
voluntariasvj.jpg
Acestei lăudabile inițiative i-au subscris șefii de departamente ai ASVJ, Cristian Ionică, Florin Donisa, Roxana Benke, împreună cu șefii de servicii Lăcrămioara Drăgoescu, Adriana Dăian, Monica Dregan, Florin Ciucur, dar și cu alți salariați ai Apa Serv precum Adrian Donisa, Alexandru Benke, Mariana Iancu, Catrina Nicolae, Daniel Preda, Cristian Alb și Băran Grigore. Cu toții au demonstrat, spre cinstea lor, că nu doar funcția, ci mai ales munca, înobilează un om adevărat.
voluntariasvj2.jpg
voluntariasvj3.jpg
voluntariasvj5.jpg
voluntariasvj4.jpg
Tiberiu Vințan - Ziarul Exclusiv
Info Petrila Știri
12.04.17 06:57
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one