INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

CS "Inter" Petrila și "San Montan" Petrila - nominalizați ai Premiilor Exclusiv

gala-1.jpg
Nu încape îndoială că în Valea Jiului ”pulsează” o extrem de activă și eficientă activitate a societății civile. Oameni cu suflet și cu pasiuni frumoase, reuniți sub numele a zeci de asociații, fundații și alte forme de organizare specifice ONG-urilor, au fost și în anul 2016 prezente în viața cetății, peste tot în Valea Jiului.
În mod cert, fiecare dintre aceste forme asociative, dar mai ales oamenii deosebiți care le compun, merită cel puțin un premiu. Doar rațiuni care țin strict de organizarea tradiționalului nostru eveniment ”Premiile Exclusiv” ne face, practic, imposibilă, evidențierea tuturor celor care, sub emblema diverselor activități asociative, au dat un plus de valoare comunității noastre locale.
Nominalizări - Premiu pentru promovarea și susținerea activităților sportive, de turism și tineret
inter.jpg
sanmontan.jpg
În domeniul sportiv, anul 2016 a adus un start excelent pentru CS ”Mihai Viteazu” Vulcan, dar și o vizibilitate bună a activităților sportive de la CS "Inter" Petrila. Acestora li se adaugă Asociația ”San Montan” din Petrila, Asociația ”Bike&Run” Petroșani și Asociația ”Pro Parâng”, toate meritând din plin un Premiu pentru promovarea și susținerea activităților sportive, de turism și tineret.
Nota autorului: Trebuie să recunosc, într-o notă subiectivă privind activitatea celor două cluburi petrilene, că meritul acestor sportivi este nemăsurat. Și aici cred că îmi dați dreptate atunci când afirm că acești oameni deosebiți au adus un plus de imagine orașului Petrila, punând suflet în tot ceea ce fac. Cu astfel de oameni pot spune că sunt mândru că sunt petrilean. Și astfel de oameni sunt mulți în micul și încercatul nostru oraș, trebuie doar să îi recunoaștem. Felicitări CS "Inter" Petrila, felicitări "San Montan" Petrila! (Daniel P. Bolog).
exclusiv.jpg
Tiberiu Vințan - Exclusiv Media
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
21.03.17 04:01
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one