INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Creșterea siguranței comunității, priorităţi ale Poliţiei Române

criminalitate.jpg
În perioada mini-vacanței de sărbători, 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, aproximativ 250 de poliţişti au acționat zilnic, în judeţul Hunedoara, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.
Structurile de poliție au intervenit la 222 de evenimente, dintre care 180 au fost sesizate prin Sistemul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 233 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală depășește 76.000 de lei şi au fost sesizate 60 de infracţiuni.

Este demn de menționat faptul că se continuă astfel trendul de creștere a siguranței comunității din ultimii ani, volumul criminalității fiind în continuă scădere.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, context în care poliţiştii rutieri acționează permanent pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, principalul scop fiind diminuarea riscului rutier. Astfel, pentru abaterile rutiere constatate, au fost aplicate 176 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 4 pentru consum de alcool și 61 pentru viteză. De asemenea, au fost reținute 25 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.
criminalitate2.jpg
În toată această perioadă, nu au fost înregistrate evenimente de amploare care să perturbe siguranța și liniștea cetățenilor, măsurile luate de Poliția Română atingându-și, astfel, scopul.

1.000 de polițiști,  peste 200 de  intervenții la evenimente, 206 sancțiuni contravenționale, o singură concluzie: se  continuă  trendul de creștere a siguranței comunității, din ultimii ani, pe fondul descreșterii volumului criminalității.

Mulțumim cetățenilor care au înțeles să respecte legea și să se bucure în liniște de această minivacanță.
INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN HUNEDOARA - COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE
05.01.18 11:47
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one