INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Consiliul Județean Hunedoara selectează patru tineri hunedoreni pentru a fi cooptați în programul european EURODYSSÉE

eurodyssee2.jpg
Județul Hunedoara, prin Consiliul Județean Hunedoara, este din anul 1992 membru activ în Adunarea Regiunilor Europei (ARE).
În anul 1995 Județul Hunedoara a aderat la PROGRAMUL EURODYSSÉE, derulat sub egida ARE, program ce promovează schimburi de tineri între regiunile membre pentru stagii profesionale de 4-6 luni în condiții de reciprocitate în susținerea financiară. Sunt peste 30 de regiuni în Europa care fac parte din PROGRAMUL EURODYSSÉE.

De la administrație la turism și de la arhitectură la artă contemporană, există o gamă extrem de largă de profesiuni agreate pentru stagii prin PROGRAMUL EURODYSSÉE. Până în prezent, Consiliul Județean Hunedoara a trimis în stagiu EURODYSSÉE un număr de 45 de tineri și a primit 25.

Chiar în acest an, în derularea PROGRAMUL EURODYSSÉE, Consiliul Județean Hunedoara are confirmată primirea unui număr de patru stagiari veniți din regiunile Batumi-Georgia, Catalonia – Spania și Valencia – Spania. Aceștia vor urma în județul Hunedoara stagii profesionale în domeniul asistenței sociale și economiei.
eurodyssee.png
Pentru anul 2018, Consiliul Județean Hunedoara selectează patru tineri hunedoreni pentru a fi cooptați în PROGRAMUL EURODYSSÉE. Ca să fie eligibile, persoanele interesate trebuie să aibă între 20 și 30 de ani, să fie absolvenți de liceu sau facultate, să fie în căutarea unui loc de muncă și să dorească la modul real un schimb de experiență în meseria pe care doresc să o practice în viitor.
Cei interesați pot să își trimită CV-ul pe adresa: Consiliul Județean Hunedoara, Serviciul Relații Externe, Asocieri și Relații Interinstituționale, Deva, str. 1 Decembrie 1918, nr. 28, telefon: 0254 212 590. Persoane de contact: Dan Eugen Crișan - șef serviciu și Anca Dumitra - inspector.

CV-urile pot fi trimise și în format digital la adresa de e-mail: relatiiexterne_cjh@yahoo.com. Doritorii sunt rugați să menționeze pe plic sau în titlul e-mailului: PENTRU EURODYSSÉE 2018.
Info Petrila - Comunicate de presă
03.01.18 17:23
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one