INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Comunicat de presă. Costel Avram - SC Apa Serv Valea Jiului

avram.jpg
Directorul Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram, a făcut precizări importante pe rețeaua de socializare privind conlucrarea directă cu edilii Văii Jiului sub aspectul investițiilor care se vor derula în acest an în colaborare cu administrațiile locale.
Apa Serv Valea Jiului a acordat anul acesta, pentru prima oară, dividende acționarilor săi – Consiliul județean și Consiliile locale din Valea Jiului. Potrivit legii, acești bani se vor întoarce la Apa Serv, în vederea realizării unor noi investiții în rețelele de apă și canalizare aflate în patrimoniul acționarilor noștri.

În acest sens, astăzi am avut o primă rundă de discuții cu viceprimarul municipiului Lupeni, dl. Iacob Mesaroș, respectiv cu primarul orașului Petrila, dl. Vasile Jurca.

Împreună cu colegii mei din echipa managerială a ASVJ – Monica Tarcea, Cristian Ionică și Florin Donisă - am analizat, punând în balanță banii pe care-i avem la dispoziție și investițiile solicitate de reprezentanții autorităților locale, oportunitățile de investiții pe care le putem implementa cu aceste resurse.

Am stabilit ca, pentru Lupeni, să facem investiții în extinderea rețelei de hidranți și, parțial, în sectorizarea rețelelor secundare de alimentare cu apă de pe raza acestei localități. Similar, în ceea ce privește orașul Petrila am convenit să începem un proiect de extindere a rețelelor de apă și canalizare către noul centru industrial și administrativ al orașului, pe care primăria vrea să-l construiască în zona fostei exploatări miniere de la Petrila.

În perioada următoare, ne vom întâlni și cu reprezentanții celorlalți acționari ai noștri pentru a chibzui împreună unde și în ce fel putem utiliza resursele financiare obținute din profitul Apa Serv Valea Jiului pentru anul 2016.
Costel Avram - Director, Apa Serv Valea Jiului
Info Petrila - Știri
22.02.17 07:16
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one