INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Competiția ”Angajatului lunii” de la Apa Serv și-a desemnat laureații lunii martie

asvj12.jpg
Echipa managerială a operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului a analizat rapoartele de activitate al angajaților firmei din luna martie 2017 și a decis să acorde Premiul ”Angajatul lunii Martie” pentru trei dintre angajaţii societaţii şi anume:
* Mangu Iulian – electrician la Staţia de Tratare a Apei de la Valea de Peşti

* Cămărăşescu Alexandru – inginer la Serviciul Mecano – Energetic

* Boştină Elena – gestionar depozit la Serviciul Aprovizionare şi Achiziţii Publice

”Am înmânat diplomele de merit pentru alți trei salariați ai Apa Serv Valea Jiului, care s-au remarcat la secțiile din cadrul societății noastre în care activează zi de zi, în luna martie. De fiecare dată când ofer colegilor din societatea noastră acest tip de recompensă, trăiesc o bucurie aparte. Este bucuria că în colectivul Apa Serv avem mulți oameni cu bune și foarte bune calități profesionale, ci mai ales oameni pentru care activitatea pe care o prestează îi mobilizează către cât mai multe realizări. Îi felicit pe cei trei angajați ai lunii martie și le doresc reeditarea acestui succes de cât mai multe ori”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.
asvj11.jpg
Competiția ”Angajatul lunii” a fost demarată de către conducerea Apa Serv Valea Jiului începând cu luna noiembrie a anului 2016, pentru stimularea implicării salariaților în activitățile specifice din cadrul operatorului regional de apă și canalizare, dar și pentru a încuraja competitivitatea personalului angajat.

Celor trei angajați , conducercare s-au remarcat în activitatea din luna martie, conducerea Apa Serv le-a oferit o diplomă prin care să le fie evidențiat statutul de ”Angajat al lunii”, precum și o primă în bani.

Biroul de presă Apa Serv Valea Jiului
Info Petrila Știri
05.04.17 16:20
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one