INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Codul portocaliu de vremea rea a convocat în ședință Comandamentul Județean Hunedoara pentru Situații de Urgență

cjsu1.jpg
Codul portocaliu de vreme rea anunțat de meteorologi și pentru județul Huneodara a strâns în ședință extraordinară Comitetul Județean pentru Situații de Urgență ai cărui membrii s-au reunit sâmbătă, 28 octombrie la sediul Prefecturii Hunedoara.
Zona montană a județului Hunedoara se va afla de astăzi, 29 octombrie 2017, ora 10,00 până luni, 30 octombrie 2017, ora 23,00 sub incidența avertizării meteorologice cod portocaliu, caracterizată de rafale de vânt ce vor depăși 80-90 km/h, iar pe creste 100-120 km/h. De asemenea, în intervalul de timp menționat, va ninge viscolit, vizibilitatea va scădea temporar sub 50 de metri și se va depune strat consistent de zăpadă.

În acest context, prefectul județului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely a convocat în ședință extraordinară Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. În cadrul acestuia s-a luat decizia ca, pentru a preveni producerea unor incidente pe traseele montane, jandarmii montani și salvamontiștii să își intensifice activitatea de monitorizare a turiștilor aflați pe traseele montane.

"Recomandăm turiștilor ca în această perioadă să nu se aventureze pe traseele montane, să evite drumețiile pe traseele aflate la mare altitudine, să rămână, pe cât posibil, în zona cabanelor și să respecte recomandările jandarmilor montani și ale salvamontiștilor. Totodată, să apeleze numărul de urgență 112 dacă se află în dificultate și să indice cât mai exact zona în care se află. În situația în care drumurile din zonele montane vor deveni greu accesibile sau impracticabile, polițiștii rutieri vor restricționa circulația pe acestea", a declarat prefectul Tiberiu Kiszely.

De asemenea, CJSU a aprobat "Planul general de măsuri privind gestionarea situațiilor de urgență specifice sezonului de iarnă pe teritoriul județului Hunedoara 2017- 2018" și "Planul de măsuri pentru prevenirea și limitarea efectelor negative generate de fenomenele meteorologice periculoase prognozate pentru intervalul 29.10.2017, ora 10.00 – 30.10.2017, ora 23.00".
Info Petrila Știri
29.10.17 10:14
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one