INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Clubul Copiilor din Petrila, centru județean pentru educație nonformală

cercpetrila1.jpg
La Clubul Copiilor Petrila a avut loc , în prima zi a lunii martie 2017, un eveniment major în domeniul educației extrașcolare, Petrila devenind pentru câteva ore centrul județean al nonformalului.
În frunte cu inspectorul școlar general adjunct, prof. Lavinia Ilina, cu inspectorul de specialitate prof. Carmen Buzatu și cei patru directori de cluburi ale copiilor din județul Huneodara, anume prof. Cobori Sorina, Murariu Petronela, Kiss Iosif Cosmin și Chința Radu, alți 56 de profesori de la Clubul Copiilor Petrila, Palatul Copiilor Deva, din Clubul Copiilor Hunedoara și Clubul Copiilor Petroșani, precum și structurile acestor unități din Brad, Orăștie, Hațeg, Lupeni, Vulcan au participat la un eveniment special având ca subiect educația nonformală a copiilor.

Mai precis, este vorba despre un cerc metodic județean cu tema: participare și performanță în învățământul nonformal. Acest tip de învățământ completează educația școlară de tip formal și îi aduce un plus de valoare. Concluzia dezbaterilor de la Petrila a fost că fiecare copil trebuie să-și găsească drumul său, prin participarea inclusiv la activitățile din cluburi, să performeze în domeniul de care este cel mai atras, iar pe umerii dascălilor apasă o mare responsabilitate pentru felul în care va arăta România următorilor ani.
”Uneori abilitățile descoperite de către profesorii din palate și cluburi urmăresc  copilul pe toată perioada de formare a acestuia. Azi pentru stabilitatea locului de muncă este nevoie tocmai de exercițiul performanței asimilat în anii de școală. Elevii clubului au demonstrat în cadrul mai multor ore deschise ceea ce au învățat aici și au arătat că pasiunile pot fi transformate în artă cu ajutorul profesorilor implicați sufletește. Pentru că acțiunea a avut loc în școala în care lui I.D. Sîrbu i s-a oferit educația ce a pus bazele personalității care urma să devină, acțiunea s-a terminat cu gândul la marele scriitor și cu promisiunea că profesorii de azi nu vor oferi copiilor varianta lumpen-diplomelor, ci o educație solidă din care să-și tragă seva cunoașterii pentru tot restul vieții”, spune prof. Radu Chința, directorul Clubului Copiilor din Petrila, gazda acestui eveniment educațional.
cercpetrila2.jpg
cercpetrila3.jpg
cercpetrila4.jpg
Luminița Vințan - Avântul Liber
al-logo.png
04.03.17 20:18
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one