INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Cenaclul Boema anunță deschiderea anului cultural 2018 în Valea Jiului, cu poetul și artistul Constantin Câmpeanu

boema1.jpg
Cenaclul literar Boema din Valea Jiului, în parteneriat cu Asociația Rosa Multiflora (președinte: Costel Avram) deschid vineri, 19 ianuarie 2018 seria activităților culturale în Valea Jiului.
Evenimentul se va produce în ambianța Restaurantului Românesc din Piața Centrală a municipiului Petroșani, acolor unde, potrivit poetului Marian Boboc, s-a derulat cea mai frumoasă, efervescentă și rodnică perioadă a Cenaclului Boema, grație unui patron citit, om de aleasă omenie, devotat culturii și prieteniei, inginerul Aron Dumitrescu. 

”Restaurantul „Românesc” a fost în perioada 2003-2006 nu doar al zecelea așezământ din istoria Cenaclului „Boema”, ci și unul de nota 10 (zece). Nu am mai ținut demult, de 11 ani !, o ședință a Cenaclului „Boema” la Restaurantul „Românesc”. A sosit timpul. Va fi o ședință emoționantă. Chiar de două ori. Prima dată, pentru că va citi poetul Constantin Cîmpeanu, decanul boemilor, omul fără de care o bună parte a mișcării cenacliere din Valea Jiului nu s-ar fi scris și care nu a mai citit de mult în public. A doua oară, pentru că vom fi părtași și la o serată muzicală susținută de domnișoara Ella Danciu, elevă în clasa a VIII-a. De serviciu la prezentare vor fi poeții Ion Hirghiduș, Gilbert Danciu și Marian Boboc”, explică poetul Marian Boboc, coordonator al mișcării culturale Cenaclul Boema. 

Reunirea cenacliștilor boemi ai Văii Jiului dar și a iubitorilor de poezie care doresc să le fe alături, este programată pentru  vineri, 19 ianuarie, de la ora 17,00. Intrarea este liberă și binevenită.
Tiberiu Vințan (Ziarul Exclusiv) - Info Petrila Cultural
16.01.18 06:28
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one