INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Cei 7 copii minunați ai Petrilei! Locul III la Festivalul Internațional de Teatru, Muzică și Dans "Neghiniță"

ana colda.jpg
În perioada 27-29 noiembrie, la Bacău, a avut loc la Festivalul Internațional de Teatru, Muzică și Dans pentru Copii și Tineri "Neghiniță", ediția a VIII-a, unde Petrila a ajuns pe podiumul de premiere prin trupa de teatru "Ana Colda".
Povestea fraților Grimm, adaptată de o mână de copii talentați ai Teatrului "Ana Colda" din cadrul Asociației Culturale "Les Amis de La France", a obținut laurii festivalului de la Bacău, la primul lor concurs de acest gen și asemenea amploare.

Reprezentația lor a fost plină de entuziasm, copleșiți până la lacrimi de emoțiile apariției lor pe o scenă atât de mare, stăpânesc ca niște adevărați profesioniști de teatru micile stângăcii în fața unei audiențe respectabile.

Raluca Lupulescu, Moț Roxana, Flavia Maria, Daniela T. Marina, Manoliu Anca Simona, Popescu Mihaela, Amariei Lorena şi Angi F. Maria, coordonați de Bogdan și Anca Simona Manoliu, aduc Petrila pe poziția a treia a podiumului festivalului internațional de la Bacău.

"Dupa un weekend în care emoția și spiritul cultural și-au pus amprenta pe sufletele lor și pe ale îndrumătorilor lor au ieșit la rampă! Au avut curajul de a străbate drumul spre Bacău la Festivalul Internațional de Teatru, Muzică și Dans "Neghiniță", unde au pășit pe scenă alături de cele mai bune trupe de teatru din țară simțind cu putere emoția lăsată moștenire acolo de titanii teatrului românesc: Radu Beligan, Tamara Buciuceanu - Botez, Florin Persic, Elvira Godeanu, Olga Tudorache, etc. La finalul unei competiții, de la care au plecat cu sufletele pline, nu au reușit să urce pe scena laureaților pentru premiere datorită unui cod portocaliu de vreme rea, care le cere să plece mai repede spre casă. Azi, Directorul festivalului, un om extraordinar, Ionel Tanasă, a adus vestea care a umplut sufletele de bucurie... LOCUL III pentru prestația Trupei de teatru ANA COLDA. Bravo copii frumoși și talentați!", prof. Manoliu Anca Simona.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
31.10.17 09:14
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one