INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Captările de apă din Valea Jiului supravegheate în permanență datorită gerului

apaserv2.jpg
Județul Hunedoara se află sub cod galben de frig, iar meteorologii transmit că se înregistrează temperaturi extrem de scăzute pentru această perioadă, motiv pentru care Apa Serv ia măsuri suplimentare pentru monitorizarea permanentă a situației.
Operatorul de apă și canalizare al Văii Jiului, Apa Serv, și-a mobilizat toate efectivele așa încât, problemele care ar putea să apară datorită gerului să poată fi remediate din start.

Captările de apă din Valea Jiului sunt cele care ar putea fi afectate în primul rând din cauza gerului astfel că, angajații Apa Serv Valea Jiului supraveghează 24 de ore din 24 și acționează chiar și de 2 ori pe zi sau ori de câte ori se impune pentru îndepărtarea gheții care ar putea pune probleme sursei de apă brute și, implicit, alimentarea cu apă potabilă.

”Deocamdată, temperaturile foarte scăzute nu au afectat sub nicio formă rețelele de apă. La dispecerat se face monitorizare permanentă, pentru toată Valea Jiului. Avem efective de angajați care merg chiar și de două ori pe zi în captări, pentru că acolo ar putea să apară problemele”, a spus Costel Avram, directorul Apa Serv Valea Jiului.
apaserv1.jpg
Daniel P. Bolog
02.03.18 07:58
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one