INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Bursa de merit pentru un elev și sportiv minunat din Petrila

salvati.jpg
An de an, San Montan se gândește și la cei care sunt mai nevoiași dar care au un suflet mare. Anul acesta sportivii de la această asociație petrileană s-au gândit la Asociația Salvați Copiii din Petrila unde, copii fără posibilități materiale sau proveniți din familii neajutorate sunt ajutați de oameni minunați din cadrul acestei asociații să răzbească și să devină chiar oameni model pentru comunitatea din care fac parte.
Un astfel de exemplu al Asociației Salvați Copiii este și Gabriel Sîrb din Petrila, crescut în cadrul acestei asociații, ajuns acum un model de urmat, atât în rândul elevilor de la Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși, caracterizat de diriginta și profesorii lui de la școală ca fiind un elev cu un caracter deosebit, cât și în rândul sportivilor de la CS Inter Petrila, antrenorul de fotbal al tânărului având doar cuvinte de laudă.

Am spune poate că este greu să răzbești într-o societate materială, Gabriel însă ne demonstrează că nu este așa. Dacă ai voință și putere și ști întotdeauna ce vrei să faci și ce vrei să ajungi, nu poți avea motive de îngrijorare. Gabriel a fost înconjurat de oameni deosebiți de la Asociația Salvați Copiii și, așa cum ne spune Valeria Popescu, președintele aceste asociații, astfel de copii trebuie susținuți de societate, nu trebuie lăsați în voia sorții, ei sunt viitorul și trebuie să îi protejăm pentru a avea acest viitor.

Acțiuni de acest gen, organizate de San Montan, nu mai sunt o noutate pentru comunitatea noastră. Ceea ce este nou în această acțiune desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute, așa cum ne spune Erika Santa, președintele asociației, este faptul că este pentru prima dată când sportivii de la San Montan acordă o bursă de merit. Astfel, Gabriel Sîrb va primi o bursă lunară, timp de un an de zile, în valoare de 200 de lei, acordată de San Montan. La aceasta se mai adaugă și o bursă lunară în valoare de 100 de lei, tot timp de un an, venită din partea Info Petrila. În total, timp de un an, Gabriel va primi 300 de lei pe lună, un sprijin pentru nevoile lui urgente, demonstrând că este un băiat chibzuit în toate și un sprijin de nădejde pentru familia lui.

Acțiunea desfășurată pe Cheile Tăii a avut ca parteneri Primăria Orașului Petrila și s-a numit Alături de Salvați Copiii, toți banii strânși cu această ocazie fiind donați Asociației Salvați Copiii.
Daniel P. Bolog - Info Petrila
Foto - Vasile Laurențiu Sorin
Video - Mondo TV
salvati1.jpg
18.05.17 21:41
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one