INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Breaking News: Incendiu pe Stadionul Parângul din Lonea

incendiu-stadion-1.jpg
Un incendiu a izbucnit sâmbătă seara pe cocheta tribună a Stadionului Parângul din Lonea. Imaginile surprind momentul de început al incendiului, atunci când a fost anunțat prin seviciul de urgență 112.
Tribuna stadionului Parângul este veche de aproape 100 de ani, este construită din lemn, iar cele două imagini, făcute la 5 minute distanță de către martorul ocular, exemplifică viteza cu care se întindea focul.

Intervenția promptă a pompierilor de la SVSU Petrila, sprijiniți spre final de pompierii militari de la Petroșani, au limitat considerabil pagubele dezastrului care se putea întâmpla. Incendiul produs a afectat cca 30 de metri pătrați din acoperiș și cca 20 de metri pătrați din tribune. De asemenea, vestiarele au fost afectate de apa folosită pentru stingerea incendiului.
incendiu-stadion-2.jpg
Aflăm din surse neoficiale că incendiul ar fi izbucnit din cauza unor tineri teribiliști care fumau pe tribuna stadionului și care ar fi aruncat țigările aprinse în acel loc. Ancheta declanșată de polițiștii de la serviciul criminalistic al Poliției orașului Petrila continuă cu audierea martorilor, pentru a putea fi stabilită cauza incendiului precum și valoarea pagubelor materiale produse.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
13.08.17 21:36
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one