INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Avaria majoră la rețeaua de alimentare cu apă potabilă din Petroșani gestionată cu succes de echipele Apa Serv

Apa2.jpg
Datorită unei avarii produse în cursul zilei de vineri pe conducta de magistrală care alimentează rezervoarele 2 x 2000 mc Dărănești din Petroșani, cetățenii din zona de centru și de nord a municipiului Petroșani, zona pieței, cartierele Dimitrov, Carpați și parțial colonia Petroșani au fost afectați de întreruperea alimentării cu apă potabilă pe parcursul nopții de vineri spre sâmbătă.
Au fost mobilizate mai multe echipe ale operatorului de apă și canalizare al Văii Jiului, acestea acționând pe tot parcursul zilei de ieri și în cursul nopții pentru remedierea în cel mai scurt timp posibil a defecțiunii apărute la conducta magistrală, desfășurarea majoră de forțe reușind repunerea în funcțiune a magistralei în cursul acestei dimineți.

”Deși a fost vorba despre o avarie majoră, muncitorii noștri au intervenit și în acest caz cu promptitudine astfel încât, chiar dacă a fost vorba despre o lucrare de reparații destul de dificilă, am reușit să repunem în funcțiune magistrala de apă potabilă care alimentează zona de centru-nord a Petroșaniului în cursul acestei dimineți. Le mulțumesc colegilor pentru mobilizare și pentru felul în care și-au făcut datoria și de această dată, pentru ca beneficiarii serviciilor noastre să aibă cât mai puțin de suferit. Sper ca viitoarele investiții din fonduri europene, pe care le vom face începând cu acest an, în reabilitarea și modernizarea rețelelor de apă și canalizare din toată Valea Jiului să reducă cât mai mult posibil numărul intervențiilor generate de avarii. În același timp, le mulțumesc celor afectați de lipsa apei pentru perioada de timp în care au fost executate reparațiile, pentru înțelegere”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.
Apa1.jpg
De asemenea, operatorul de apă mai informează că până la reîncărcarea completă a instalației de alimentare cu apă potabilă presiunea apei potabile va fi mai scăzută la etajele superioare ale blocurilor din partea de nord a municipiului Petroșani iar alimentarea cu apă potabilă rămâne în continuare întreruptă în cartierul Bosnia din Petroșani, până sâmbătă seara, la orele 20.

Pentru sprijinul cetățenilor și diminuarea efectelor neplăcute cauzate de această avarie Apa Serv Valea Jiului asigură alimentarea cu apă potabilă a cetățenilor zona Bosnia, pe tot parcursul zilei, cu cisterna.
Daniel P. Bolog - Comunicate de presă
10.02.18 17:07
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one