INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Astăzi 18 ianuarie, de la ora 15:00, în studioul PRO TV va intra în concurs Ansamblul Junii Petrileni

junii.jpg
Nu Uitați! Astăzi 18 ianuarie, de la ora 15:00, în studioul PRO TV va intra în concurs Ansamblul Junii Petrileni. Astăzi, Valea Jiului și județul Hunedoara votează Ansamblul Junii Petrileni, cu textul HUNEDOARA, la nr. 1266!
În studioul PRO TV, alături de Junii Petrileni, se află și Primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, susținător al Ansamblului petrilean și un păstrător al tradițiilor din zona momarlanilor Văii Jiului.

In fiecare emisiune ”La Măruță” cate doua ansambluri se vor duela in pasi de dans, iar publicul este cel care decide cine merge mai departe.

Iti poti sustine favoritii votand online pe site-ul emisiunii http://lamaruta.protv.ro/voteaza, sau prin SMS pe parcursul fiecarei emisiuni, in intervalul START/STOP vot semnalat de Catalin Maruta.

Telespectatorul trebuie sa transmita la numarul 1266 (0.24€, inclusiv TVA) numele Ansamblului participant la Emisiune care se doreste a fi votat, asa cum este comunicat in emisiune (prin afisare pe ecran si mentionare verbala).
FB_IMG_1516279579767.jpg
Din cele 24 de ansambluri in etapa urmatoare vor ajunge in urma voturilor publicului 12, urmand ca in semifinala sa ramana doar 6.

In marea finala din 19 februarie se vor duela pe ritmuri romanesti sub privirile unei tari intregi cele mai votate trei ansambluri, iar cel care va obtine cele mai multe voturi din partea telespectatorilor va castiga titlul suprem.

Sustine-ti ansamblul favorit in fiecare zi de la ora 15:00, din 15 ianuarie, ”La Maruta”!
junii2.jpg
18.01.18 14:47
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one