INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Asociația Culturală Lirica din Petroșani - La ceas de sărbătoare

tiberiu-coconet.jpg
S-au scurs 17 ani de când Asociația "Lirica" din Petroșani a luat ființă, dovedindu-se a fi "o gură de aer" într-o zonă în care strălucesc "diamentele negre".
Evenimentul în sine se remarcă prin dubla lui semnificație întrucât cel care "a pus piatra de temelie" a acestei asociații a împlinit patru decenii de viață.

Trăind prin muzică și pentru ea, profesorul Tiberiu Coconeț, pentru că dumnealui este cel care conduce destinele Asociației Culturale "Lirica" din Valea Jiului de aproape două decenii, a reușit să îmbine nonconformismul cu perfecțiunea, fapt care l-a scos definitiv din tipare.

Mentor și instructor a zeci de generații de tineri artiști din Valea Jiului, profesorul Tiberiu Coconeț a fost sărbătorit marți, 18 aprilie 2017, pe scena Casei de Cultură "Ladislau Schmidt" din Petrila, într-un spectacol artistic special, organizat de cei cărora și-a dedicat întreaga viață culturală.

Rând pe rând, prieteni și colegi, actuali sau foști elevi, aflați acum pe culmile afirmării artistice, au ținut să-și exprime recunoștința lor. Și cum altfel ar fi putut-o face, dacă nu prin muzică, dans și folclor autentic, motivația existențială a mentorului lor.

La mulți ani, Asociația "Lirica" Petroșani!
La mulți ani, profesor Tiberiu Coconeț!
Daniel P. Bolog
Transmisia LIVE - Casa de Cultură Ladislau Schmidt Petrila
coconet2.jpg
19.04.17 21:39
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one