INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Apa Serv Valea Jiului, societate model în implementarea proiectelor de investiții prin P.O.I.M.

conducere-apa-serv.jpg
Toți operatorii de apă și canalizare din România se vor afla la Petroșani la finele acestei luni, directorii acestor firme fiind așteptați să dezbată problemele cu care se confruntă acum în mai toate zonele țării.
Asociația Română a Apei (ARA) a ales Petroșaniul ca loc pentru consfătuiri, deoarece societatea de apă și canalizare a Văii Jiului, Apa Serv, este primul operator din țară care a reușit să implementeze un nou proiect de investiții prin Programul Operațional de Infrastructură P.O.I.M., putând fi luat ca model si de către ceilalți operatori din România.

A.R.A. nu vine pentru prima dată la Petroșani, succesul reputat în această direcție de cei de la Apa Serv Valea Jiului au determinat reprezentanții Asociației Române a Apei, cel mai important organism care reunește operatorii de servicii publice din acest sector de activitate din întreaga țară, să aprobe din nou derularea reuniunii la Petroșani.

Întâlnirea va avea loc în perioada 25 -28 ianuarie 2018 și vor fi prezenți și experții de la ”Jaspers”, consultanții europeni (Comisia Europeană, BEI și BERD) care au aprobat acest proiect la nivelul Ministerului Fondurilor Europene.

”Având în vedere faptul că Apa Serv Valea Jiului este un pionier între societățile operatorilor de apă, care a semnat contractul de finanțare și a  venit și evaluarea de la Bruxelles, ne întâlnim aici să discutăm ce probleme am întâmpinat noi, acestea fiind acum și a lor, pentru cã se află în situația în care acum semnează pentru aceste proiecte”,  a declarat într-o conferință de presă pentru media locală, Costel Avram, director general SC Apa Serv Valea Jiului.

Aproape 100 de milioane de euro a primit Apa Serv pentru implementarea unui amplu proiect ce va îmbunătăți sistemul de aducțiune al apei și canalizarea în mai orașele Văii Jiului, contractul de finanțare fiind semnat în cursul anului trecut de către Ministrul fondurilor europene Rovana Plumb la Petrosani, la sediul Societății Apa Serv Valea Jiului.
ara.png
”Este o onoare pentru noi faptul că vor fi prezenți la Petroșani cei mai mulți dintre directorii generali, timp de 3 zile, pentru a discuta și a pune la cale ce trebuie să facă, pentru ca societățile de apă să poată atrage fonduri europene”, a adăugat Costel Avram.

Până în anul 2023, atunci când se va finaliza această lucrare de extindere și modernizare, aproximativ 118.000 de locuitori vor beneficia de acces la serviciile de apă potabilă și la rețeaua de canalizare, asigurând o reducere cu 30% a tot ceea ce înseamnă pierderi în rețeaua de apă potabilă și cu 40 % a infiltrațiilor în retelele de colectare ale apei uzate.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
17.01.18 20:28
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one