INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Apa Serv Valea Jiului și-a premiat și angajații lunii noiembrie

DSC_0374.JPG
În luna decembrie, se împlinește un an de când, la nivelul operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului a fost instituit premiul ”Angajatul lunii”, urmat la scurt timp de cel pentru ”Colectivul lunii”.
Această formă de competiție internă, colegială între salariații Apa Serv Valea Jiului a fost luată pentru stimularea implicării salariaților în activitățile specifice din cadrul operatorului regional de apă și canalizare, dar și pentru a încuraja competitivitatea personalului angajat.
”În obținerea rezultatelor pe care Apa Serv Valea Jiului le-a înregistrat în ultimii ani, un rol determinant l-au avut salariații firmei. De la cel mai mic muncitor și până la nivel de director, angajații noștri au demonstrat că atunci când vrei cu adevărat să-ți faci datoria la locul de muncă, munca de echipă se transformă în rezultate meritorii pentru întreaga firmă și, ceea ce ne mulțumește mai mult, în creșterea calității serviciilor pe care le oferim abonaților noștri. Tot pentru a impulsiona menținerea acestui trend dar și pentru a păstra ștacheta activității salariaților Apa Serv la aceleași cote de interes ridicat, am decis să insituim acest premiu special, menit să recompenseze în fiecare lună cei mai activi dintre angajații noștri. Vorbim despre un premiu care poate aduce oricărui angajat al Apa Serv nu doar atenția cuvenită pentru munca prestată, ci și evidențierea publică a acestuia, dar și o primă semnificativă la salariul pentru luna în care a fost evidențiat”, spune Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.
DSC_0383.JPG
Programul ”Angajatul lunii” și ”Colecivul lunii” a fost foarte bine primit de salariații Apa Serv, în rândul acestora instituindu-se realmente o competiție pentru adjudecarea acestor premii.

În analiza efectuată de echipa managerială a Apa Serv Valea Jiului, pentru activitatea din luna noiembrie, premiul de ”Angajat al lunii” revine următorilor salariați:

• ȘTEFAN CONSTANTIN - muncitor necalificat formaţie exploatare reţele întreţinere reţele apă canal sector apă-canal Uricani
• BÂRCEA GABRIELA - laborant în cadrul staţiei de tratare a apei Taia
• GOMOI GABRIELA GENOVEVA - şef birou secretariat


Celor trei angajați, conducerea Apa Serv le-a oferit o diplomă prin care să le fie evidențiat statutul de ”Angajat al lunii”, precum și o primă în bani.

De asemenea, activitatea susținută efectuată în intervențiile pe rețelele de apă și canal din municipiul Lupeni și orașul Uricani, dar și lucrările la extinderea rețelelor de apă și canalizare către noi consumatori din cele două localități, au condus la decizia ca pentru titlul de ”Colectiv al lunii noiembrie”, echipa de management să încline balanța spre Colectivul Sectorului Apă-Canal din Uricani, condus de Constantin Zaharia.

Din ”Colecivul lunii noiembrie al Apa Serv Valea Jiulu” mai fac parte: Zaharia Constantin, Maxer Ioan Aurelian, Şandru Adrian Lăscuţ, Agrigoroaie Dănuţ, Filipaş Alin, Ziub Iulian Robert, Ştefan Constantin, Jimborean Vasile Marian, Pintea Vasile și Bejenaru Marian.
DSC_0336.JPG
DSC_0345.JPG
DSC_0348.JPG
DSC_0355.JPG
”Îi felicit pe angajații noștri care își merită pe deplin acest titlu, pentru activitatea lor din luna noiembrie. Iată că, după un an de zile, și acest program menit să recompenseze activitatea salariaților noștri și-a atins pe deplin obiectivele stabilite. Vom continua acest tip de competiție internă între salariații Apa Serv și în anul următor”, a declarat Costel Avram, directorul general al  Apa Serv Valea Jiului.
Biroul de Presă - S.C Apa Serv Valea Jiului S.A Petroșani
Info Petrila - Comunicate de presă
04.12.17 11:42
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one