INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Apa Serv Valea Jiului nu va majora tarifele pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare în 2018

apa-serv-robinet.jpg
Apa Serv Valea Jiului informează că, în anul 2018, nu va aplica majorări ale tarifelor pentru furnizarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare pentru beneficiarii săi.
Acest lucru este posibil datorită performanțelor economice înregistrate în anul precedent, dar și datorită creșterii procentului de încasare al facturilor, motiv pentru care Apa Serv Valea Jiului mulțumește abonaților săi buni platnici.

Din punct de vedere al tarifelor practicate, începutul anului 2018 situează operatorul serviciilor de apă și canalizare din Valea Jiului pe locul 20 între cei 44 de operatori din toată Romania. Astfel, prețul unui metru cub de apă furnizat de Apa Serv Valea Jiului este de 4,60 lei (inclusiv TVA), iar prețul unui metru cub de apă evacuată (canalizare) este de 2,59 lei (inclusiv TVA), ceea ce cumulate înseamnă un tarif mediu de 7,19 lei (inclusiv TVA).

Comparativ, menționăm că, spre exemplu, în alte regiuni geografice similare tarifele de furnizare a apei potabile sunt mai mari, respectiv 7,54 lei/mc la Reșița, 7,59 lei/mc la Ploiești sau 7,91 lei/mc la Suceava. Cele ma mari tarife de operare sunt cele ale Raja Constanța, cu o valoare totală de 8,78 lei/mc de apă+canalizare. Pentru conformitate, vă prezentăm atașat, un tabel cu toate tarifele de operare practicate de furnizorii locali/regionali de servicii de apă și canalizare din România.
TARIF APA - CANAL   CLASAMENT-page-001.jpg
Ținând cont că celelalte câteva companii care au un tarif mai mic decât cel al Apa Serv Valea Jiului Petroşani, prezintă o serie de cauze specifice legate de distanța consumatorilor finali față de sursa de captare, lipsa unor investiții majore sau investiții realizate doar de autoritățile locale, ș.a.m.d., putem spune că Apa Serv Valea Jiului practică și în anul 2018 tarife rezonabile și competitive, atât comparativ cu ceilalți operatori, cât și cu gradul de calitate al serviciilor oferite.

Astfel, în urma analizelor fizico-chimice şi microbilogice ale probelor de apă recoltate, operatorul regional din Valea Jiului informează că toate probele de apă prelevate din absolut toate localitățile Văii Jiului sunt conforme cu prevederile Legii 458/2002 privind calitatea apei potabile la toţi parametrii analizaţi.

Zilnic se efectuează recoltări de apă de pe întreg teritoriul Văii Jiului, în reţeaua de distribuţie care deserveşte cele 6 localităţi, calitatea apei fiind verificată de asemenea, de fiecare dată, şi după intervențiile în reţelele de distributie a echipelor Apa Serv Petroşani.

Calitatea apei potabile la Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani, verificări efectuate în în perioada 3.01.2018 - 5.01.2018:
calitatea-apei-5.01.2018.jpg
Biroul de Presă - Apa Serv Valea Jiului Petroşani
Info Petrila - Comunicate de presă
09.01.18 14:28
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one