INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Apa Serv Valea Jiului, model al operatorilor de apă din ARA pe accesarea de fonduri europene

IMG-20170929-WA0002.jpg
Operatorul de apă şi canal din Sibiu a organizat, la finalul acestei săptămâni, o întalnire de lucru a Comiterului Teritorial Olt-Jiu din cadrul Asociaţiei Române a Apei, la care au participat directori ai companiilor de apă si canal, reprezentanţi ai bazinelor hidrografice din cadrul Apelor Romane, precum şi reprezentanţi ai Ministerului Fondurilor Europene.
În cadrul şedintelor de lucru ale Comiterului Teritorial Olt-Jiu din cadrul Asociaţiei Române a Apei au fost abordate o serie de probleme pe ordinea de zi cum ar fi: gestionarea proiectelor fazate derulate prin POS Mediu, strategii privind colectarea si depozitarea nămolurilor rezultate din staţiile de epurare, stadiul proiectelor finanţate prin POIM, dar si alte aspecte de natură administrativă.

Echipa managerială a Apa Serv Valea Jiului a participat la acest eveniment, delegația fiind condusă de directorul general Avram Costel. Delegației Apa Serv i-a revenit, în cadrul dezbaterilor, ”misiunea” de a împartaşi din experiența de ”pionierat” a Proiectului Operaţional de Infrastructură Mare, Apa Serv Valea Jiului fiind primul operator din Romania care a accesat finanţarea Europeană din perioada de implementare 2014-2020. De asemenea, Apa Serv este singurul operator din ţară care se află în perioada de publicare a anunţurilor de atribuire a contractelor de lucrări pe infrastuctura de apă şi canalizare pentru aceasta etapă de implementare.
IMG-20170929-WA0003.jpg
IMG-20170929-WA0006.jpg
Subiectele strategice abordate la şedinţele de lucru desfăşurate în cele două zile, aduc pentru locuitorii din Valea Jiului o garanţie în plus pentru investiţiile majore care se vor derula in următoarea perioadă, dar şi pentru stabilitatea Operatorului Regional de apă şi canalizare din această zonă.
apaserv.png
Info Petrila - Comunicat de presă
30.09.17 06:54
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one