INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Apa Serv Valea Jiului continuă tradiția cu premianții lunii decembrie și premiile pentru angajatul și colectivul anului 2017

colectivul anului 2017.1.JPG
Prima zi de lucru a anului 2018 a început la Apa Serv Valea Jiului nu doar cu stabilirea direcțiilor de acțiune pentru acest an, ci și printr-o ultimă evaluare a activității colectivului de salariați din ultima lună a anului 2017.
Astfel, în urma deciziei echipei de conducere a operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, titlul de angajați ai lunii decembrie a revenit următorilor salariați:

- Adrian Claudiu Donisă -şef Sector Întreţinere Reparaţii;
- Cosmin Adrian Deneş - inginer în cadrul Servicului Aprovizionare;
- Urziceanu Daniela - operator calcul în cadrul Centrului de Încasări Aninoasa.
angajatii lunii decembrie 2017.JPG
Similar, în urma analizei privind activitatea secțiilor și compartimentelor din cadrul societății Apa Serv Valea Jiului, echipa Serviciului de Aprovizionare și a Biroului de Achiziții Publice a fost declarată drept ”Colectivul lunii decembrie” în cadrul Apa Serv. Din cadrul Serviciul Aprovizionare al Apa Serv Valea Jiului fac parte: Monica Dregan, Claudia Donisă, Daniela Valentina Polyak, Viorica Codea, Elena Boștină și Constantin Stanciu, iar Biroul de Achiziții Publice este format din Loredana Garbai și Simona Pica.
colectivul lunii decembrie 2017.JPG
În urma sugestiei primite la ultima conferință de presă din anul 2017 din partea reprezentanților mass-media, conducerea Apa Serv Valea Jiului a decis să extindă competiția internă a angajaților săi, acordând în premieră, titlurile de ”Angajatul anului 2017”, respectiv ”Colectivul anului 2017”, ambele alese din rândul laureaților din cele 12 luni ale anului precedent.
angajatul anului 2017.JPG
Astfel, la prima ședință de raport a echipei manageriale de la Apa Serv, care a avut loc astăzi, 8 ianuarie 2017 la sediul principal al instituției, IOAN POPA – muncitor zidar în cadrul Secției de Întreținere, Reparații și Utilaj-Transport a fost desemnat drept ”Angajatul anului 2017”, iar echipei din cadrul Sectorului Întreținere-Reparații, formate din Claudiu Adrian Donisă, Mirela Katica Deneș, Gheorghiță Angeru, Ion Arpad Krupa, Liviu Dumitru Șoucaliuc, Rudolf Muntean, Grigore Băran, Valentin Hoancă, Ioan Popa, Vasile Chelaru, Ladislau Iuliu Kallos, Alexandru Keresytesi, Gheorghe Moranciu, Ion Neag, Ovidiu Gabriel Pop, Cristian Alb, Florinel Alexandru Oncescu și Eduard Cristian Vagner, i-a fost atribuit titlul de ”Colectivul anului 2017”.
colectivul anului 2017.1.JPG
”Felicitându-i pe colegii noștri, încheiem practic anul 2017 și cu mulțumirea faptului că această competiție internă, pe care am inițiat-o în cadrul colectivului nostru, a reușit să unească și mai mult echipa noastră, a reușit să-i determine, nu de puține ori, pe majoritatea colegilor noștri să-și atingă și să-și depășească sarcinile stabilite prin fișa postului și să genereze acea necesară competiție care, împreună cu alți factori, au determinat încheierea încă unui an bun pentru societatea noastră. Pentru că ne-am dorit să începem și anul 2018 sub aceleași auspicii ale performanței la locul de muncă, la sugestia primită chiar din partea reprezentanților presei, am stabilit și numele celor pe care-i evidențiem drept angajații anului 2017 de la Apa Serv. Le mulțumesc tuturor colegilor mei, pentru felul în care au înțeles să acționeze, cu profesionalism, responsabilitate și dăruire, în toate situațiile care au constituit activitatea Apa Serv în anul 2017. Îmi doresc ca anul 2018 să ne mențină activitatea pe aceleași coordonate și, în acest sens, vă informez că vom continua progamul de recompensare a salariaților evidențiați, în fiecare lună”, a declarat Costel Avram, directorul general al  Apa Serv Valea Jiului Petroşani.
 
Biroul de Presă Apa Serv Valea Jiului Petroşani
Info Petrila - Comunicate de presă
08.01.18 12:18
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one