INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

APA SERV PUNE LA DISPOZIȚIA CLIENȚILOR SĂI UN NOU SERVICIU BANCAR DE PLATĂ A FACTURILOR

apometre.jpg
Preocupările operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului în ceea ce privește extinderea și modernizarea sistemelor de plată a facturilor pentru consum sunt orientate în așa fel încât ele să răspundă dorinței clienților de a avea acces la cât mai multe soluții alternative de plată, inclusiv la utilizarea serviciilor electronice și bancare.
În acest context, începând cu luna septembrie 2017, Apa Serv Valea Jiului pune la dispoziția clienților săi, un nou sistem pentru plata facturilor reprezentând serviciile de apă si canalizare. Acesta este unul modern, de tip electronic banking, derulat prin intermediul Băncii Comerciale Române.

”Serviciul e-BCR este disponibil în toate sucursalele BCR din Valea Jiului și nu implică costuri suplimentare pentru clienții noștri”, spune ec. Roxana Benke, șef Departament Economic al Apa Serv Valea Jiului. Mai pe înțelesul tuturor, noul serviciu de plată, intitulat e-BCR reprezintă plata prin ”roboțeii” care se găsesc în toate unitățile BCR. ”Practic, pentru efectuarea plății, clientul are nevoie doar de factura fiscală emisă de Apa Serv Valea Jiului și de contravaloarea, în numerar sau pe card, a acesteia. Clienților nu li se percepe comision pentru plata efectuată la aceste aparate ale BCR, toate costurile implicate de acest sistem fiind suportate de societatea noastră”, explică Roxana Benke.
 
În prezent, Apa Serv Valea Jiului pune la dispoziția clienților săi mai multe modalități de plată a facturilor, după cum urmează:
• Încasarea directă, prin centrele de încasări disponibile în toate orașele din Valea Jiului;
• Încasarea cu cardul, prin intermediul aparatelor POS amplasate la centrele de încasări ale societății;
• Încasarea prin serviciile PayPoint și Mobile Distribution, prin terminalele POS de la comercianții parteneri din Valea Jiului;
• Încasarea cu numerar la casieriile agențiilor Piraeus Bank;
• Încasarea prin sistemul de plată online, cu cardul, pentru abonații care au cont creat pe site-ul Apa Serv.
• Încasarea prin electronic banking (”roboțeii” BCR pentru plăti cu numerar sau card), prin sucursalele BCR din orașele Petrila, Petroșani, Vulcan, Lupeni și Uricani.
 
”Căutăm în permanență să răspundem și din acest punct de vedere, al extinderii modalităților de plată a facturilor, inclusiv prin utilizarea mijloacelor moderne de plată, să răspundem așteptărilor clienților noștri. Le mulțumim totodată celor care au înțeles că apa este un serviciu care trebuie achitat la timp, ca orice alt serviciu de utilitate publică, iar acest tip de relație face posibil ca Apa Serv Valea Jiului să fie astăzi o societate comercială cu capital de stat model, care înregistrează profit din activitate și care poate astfel să deruleze investiții necesare în modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în toate localitățile Văii Jiului, la nivelul cerințelor europene și al așteptărilor beneficiarilor noștri”, apreciază Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
16.10.17 11:37
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one