INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Anul 2018 continuă cu seria premianților la Apa Serv Valea Jiului - Angajații lunii ianuarie

DSC_0395.JPG
Unul dintre cele mai apreciate proiecte derulate de operatorul regional al serviciilor de apă și canal din Valea Jiului constă în aprecierea muncii salariaților și acordarea titlurilor de ”Angajatul lunii”, respectiv ”Colectivul lunii”.
”Derulăm deja de un an de zile acest proiect de fidelizare al salariaților noștri, nu doar din dorința de a stimula activitatea acestora în cadrul societății, ci și pentru a genera acel spirit de competiție care conduce, într-un final, la o creștere a productivității muncii în cadrul firmei noastre. Din acest motiv, vom continua și în acest an proiectul nostru care-și propune să-i recompenseze, în fiecare lună, pe cei mai buni dintre salariații noștri”, a declarat Costel Avran, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.
 
Primii laureați ai titlului de Anagajat al lunii ianuarie, din anul 2018, la Apa Serv Valea Jiului, sunt:
• Lăptucă Lucreţia -  normator  în cadrul Seviciului Exploatare – Dispecerat
• Szatmary Istvan Josef-  lăcătuş - mecanic în cadrul staţiei de epurare de la Dănuţoni
• Deoancă Dragoş Doru - inginer în cadrul Serviciului Tehnologia Informaţiei
DSC_0388.JPG
DSC_0392.JPG
De asemenea, echipa de management a operatorului serviciilor de apă și canalizare din Valea Jiului a decis, în urma analizei activității desfășurate în luna ianuarie 2018, să acorde titlul de ”Colectiv al lunii ianuarie”, echipei din cadrul Biroului Administrativ al Apa Serv Valea Jiului, format din: Kallos Florentina Elena, Suciu Cristina, Pricop Viorica, Angeru Nicoleta Liliana și Opriș Iuliana Irina.

”Le mulțumesc colegilor noștri, primii premianți ai anului 2018 de la Apa Serv, pentru activitatea lor și pentru faptul că au înțeles și înțeleg, la justă valoare, importanța activității pe care o au în structura întregului nostru colectiv de angajați. Îi felicit și le doresc pe mai departe succes, iar celorlalți salariați le reamintesc că, la rândul lor, pot deveni laureați ai acestor premii menite să recompenseze activitatea celor mai buni dintre salariații Apa Serv”, mai spune Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.
DSC_0361.JPG
DSC_0364.JPG
DSC_0371.JPG
DSC_0375.JPG
DSC_0382.JPG
DSC_0395.JPG
Biroul de Presă - Apa Serv Valea Jiului Petroşani
Info Petrila - Comunicate de presă
02.02.18 11:37
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one