INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

ANM a emis cod galben de vânt și viscol, valabil și pentru județul Hunedoara

harta-meteo.jpg
Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod Galben de viscol în zona montană din şapte judeţe, pe durata zilei de joi, respectiv o informare de precipitaţii mixte, polei şi vânt la nivelul întregii ţări, valabilă din noaptea de miercuri spre joi.
Potrivit ANM, în data de 30 noiembrie, în intervalul orar 6:00 – 22:00, va fi în vigoare un Cod galben de vreme rea. Astfel, în judeţul Caraş-Severin, precum şi în zona de munte a judeţelor Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Sibiu, Alba şi Hunedoara, vântul va avea intensificări susţinute, cu viteze ce vor depăşi la rafală 70 – 80 kilometri/oră, iar pe creste 90 kilometri/oră. La altitudini mari se va depune strat consistent de zăpadă, iar ninsoarea va fi viscolită.

De asemenea, în intervalul 30 noiembrie, ora 2:00 – 1 decembrie, ora 2:00, ANM a emis o informare meteorologică, în care se arată că la munte vântul se va intensifica treptat, cu rafale ce vor depăşi 60 – 65 km/h. La altitudini mari vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, iar în restul zonei precipitaţiile vor fi mixte şi se va forma polei.

Intensificări temporare ale vântului vor fi şi în zonele mai joase de relief, cu viteze mai mari în Banat şi pe litoral, de până la 60 – 70 km/h.

În Banat, Crişana şi Maramureş, în cea mai mare parte a Olteniei, în nord-vestul Munteniei şi local în Transilvania va ploua, cantităţile de apă vor depăşi 15 – 20 de litri/metrul pătrat şi, izolat, 30 de litri/metrul pătrat, iar pe spaţii restrânse se va semnala polei.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza atenţionările emise.
Info Petrila -METEO
29.11.17 20:35
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one