INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Angajații lunii august la Apa Serv Valea Jiului - O competiție devenită tradiție

DSC_0279.JPG
Cine-și imaginează că la Apa Serv Valea Jiului luna august este doar una a concediilor, se înșeală. Pentru angajații operatorului regional de apă și canalizare, luna august este una la fel ca oricare alta, muncitorii dar și tehnicienii, inginerii sau personalul administrativ având de rezolvat probleme curente, avarii sau investiții aflate în derulare, ceea ce fac de multe ori ca programul de lucru să fie unui de zi de vară până-n seară.
Cu atât mai apreciabilă este mobilizarea întregului personal, dublată deja de competiția internă care se derulează la Apa Serv Valea Jiului sub genericul ”Angajatul lunii” și, mai nou, ”Colectivul lunii”.

Astăzi, la sediul central al Apa Serv, echipa de conducere a operatorului regional de apă și canalizare, a premiat, în cadru festiv, după ședința operativă de la început de săptămână, angajații lunii august și colectivul lunii august, care s-au remarcat, potrivit analizelor efectuate. Premianți au fost, de data aceasta, pentru activitatea lor din luna august:

- Dobre Oana Maria – casier în cadrul Centrului de încasari Aninoasa;
- Coculeasa Nicolae – lăcătuş în cadrul sectorului apă canal Aninoasa;
- Gîngu Mariana – laborant în cadrul laboratorului central de la Dănuţoni.

Performanța acestor salariați din orașul Aninoasa a contribuit, alături de activitatea similar a colegilor lor, și la decernarea titlului de ”colectiv al lunii august” Secției de Apă-Canal a Apa Serv Valea Jiului Aninoasa înpreună cu cel al Centrului de încasări din orașul Aninoasa.
DSC_0255.JPG
DSC_0259.JPG
DSC_0264.JPG
DSC_0266.JPG
DSC_0267.JPG
DSC_0271.JPG
DSC_0274.JPG
DSC_0283.JPG
”Premianții noștri din luna august sunt din orașul Aninoasa. Iar locurile de muncă din care provin aceștia reflectă cât se poate de evident decizia pe care am luat-o și în acordarea premiului pentru Colectivul lunii august. Vreau să-i felicit pe colegii noștri Dobre Oana Maria – casier în cadrul Centrului de încasari Aninoasa, Coculeasa Nicolae – lăcătuş în cadrul sectorului apă canal Aninoasa și Gîngu Mariana – laborant în cadrul laboratorului central de la Dănuţoni pentru activitatea lor și pentru exemplul pe care l-au dat întregului colectiv de la Secția de Apă-Canal din Aninoasa împreună cu Centrul de încasări din Aninoasa, astfel încât salariații noștri din Aninoasa să fie astăzi răsplătiți cu aprecierile întregii noastre echipe. Le mulțumesc și le doresc, în continuare, să păstreze același ritm și aceeași dedicație pe care o au pentru munca pe care o fac”, a declarat Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.
DSC_0284.JPG
Biroul de Presă Apa Serv Valea Jiului Petroşani
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
04.09.17 11:11
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one