INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Al patrulea miner prins în explozia de la mina Uricani a fost găsit decedat

uricani.jpeg
Patru mineri au fost implicați într-un accident de muncă la EM Uricani, trei dintre ei fiind grav răniți, arată primele informații, iar unul cel de-al patrulea a fos găsit de salvatorii minieri, din păcate, fără semne de viață, rănile suferite în urma deflagrației din subteran fiindu-i fatale.
Ortacii răniți în deflagrația de la Uricani ar fi suferit arsuri şi traumatisme multiple, fiind transportați la UPU Petroșani. Aceștia au fost intubați și ventilați, urmând să fie preluați de un elicopter și transportați la Spitalul de arși din București.

Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, din păcate și starea acestora este una destul de gravă. Cei trei ortaci răniți sunt Alin Daniel Băran și Liviu Gabriel Cârlig – care au suferit arsuri externe dar și ale căilor respiratorii, iar cel de-al treilea ortac salvat, Tiba Avram Octavian are arsuri pe 30 la sută din suprafața corpului.

Numele minerului decedat nu a fost dat încă publicității, până la informarea familiei. Toți cei patru mineri răniți sunt din localitatea Petrila.
Comunicat de presă - Info Petrila Redacția
30.10.17 11:19
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one