INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Al doilea miner implicat în accidentul de la Mina Lupeni, internat la Floreasca, a decedat

mina-lupeni.jpg
Unul dintre cei doi mineri care supraviețuiseră accidentului de joi de la mina Lupeni , tânărul de 24 de ani care fusese transportat la Spitalul Floreasca din Capitală, a murit în această seară.
Medicii au confirmat decesul la ora 19:45. El fusese adus vineri dimineață la Floreasca în stare de comă indusă. Starea lui s-a agravat din cauza unei insuficiențe renale și a multiplelor traumatisme suferite.

Trei mineri au rămas blocați mai bine de 12 ore în mina de la Lupeni, joi, după surparea unei galerii. Unul dintre mineri a fost scos mort din mină, vineri dimineața. Ceilalți doi mineri au fost scoși în viață, conștienți. Tânărul de 24 de ani, rănit mai grav, a fost transportat la București cu elicopterul SMURD. Cel de-al treilea miner a fost internat la Petroșani, dar el nu are răni care să-i pună viața în pericol.

Minerul scos după mai bine de 12 ore din subteranul minei Lupeni, după prăbuşirea tavanului unei galerii, şi transportat la Spitalul Floreasca din Capitală este în stare extrem de gravă şi este supus unei intervenţii chirurgicale, declara, vineri dimineaţă, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, dr. Bogdan Opriţa.

"A suferit un sindrom de strivire extrem de grav, în urma căruia s-au produs o serie de modificări în organism. Are insuficienţă renală, iar leziunile sunt cele specifice acestui sindrom. La acest moment este în sala de operaţii pentru o fractură", a spus medicul Opriţa.  "Toţii muşchii corpului au fost practic topiţi şi organismul lui are o suferinţă generalizată", a mai spus Bogdan Opriţa.
Sursa: Digi24
Info Petrila Știri
06.10.17 21:49
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one