INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

AJOFM Hunedoara, Agenția Petroșani, găzduiește vineri 12 ianuarie o bursă a locurilor de muncă

BURSA-locuri-de-munca.jpg
La solicitarea SC EUROSPORT DHS SA Deva, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează vineri 12 ianuarie 2018, la sediul Agenției Locale Petroșani, str. 1 Decembrie 1918, nr. 90, o bursă a locurilor de muncă.
Cu această ocazie, directorul executiv al AJOFM Hunedoara, Nicolae Fara, informează că această bursă a locurilor de muncă se organizează pentru a veni în întâmpinarea pieței muncii județene și este dedicată tuturor agenților județeni, a categoriilor de persoane, indiferent de vârstă, categorie socială sau calificare.

Solicitarea expresă a SC EUROSPORT DHS SA Deva (fabrica de biciclete), adresată AJOFM Hunedoara, vine pe fondul unui disponibil de 100 de locuri de muncă, pentru fabrica din Sântuhalm. De asemenea, Nicolae Fara mai informează că toți agenţii economici din judeţ pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 12 ianuarie 2018, la AJOFM Hunedoara, Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151 sau la Agenția Locală din Petroșani.

Compania Eurosport DHS este de câțiva ani în topul firmelor județului Hunedoara, dar și în topul național, pentru rezultatele economico-financiare deosebite obținute și este al patrulea cel mai mare exportator din judeţul Hunedoara.
pliant-dhs.2.jpg
pliant-dhs.jpg
Pentru cei care doresc un loc de muncă în cadrul fabricii de biciclete și au domiciliul în Valea Jiului, compania asigură transportul la și de la locul de muncă iar principala condiție pentru angajare este dexteritatea manuală.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
11.01.18 00:08
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one