INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Administrația locală din Petrila invită copiii să participe la un concurs de idei

imagini-frumoase-de-craciun (1).jpg
Primăria Orașului Petrila lansează concursul de idei „VISUL MEU DE CRĂCIUN”, pentru decorarea parcului central al orașului Petrila, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, concurs prin care se dorește implicarea copiilor în acest inedit proiect.
"Copiii sunt invitați să conceapă un model ornamental tematic, iar proiectele câștigătoare vor fi realizate și amplasate în "Parcul Copiilor", în cadrul celui mai amplu proiect de decorare în care sunt implicați direct copiii", spune Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

Astfel, la nivelul fiecărei unități de învățământ se vor selecta trei proiecte, până în data de vineri, 27 octombrie 2017, dată la care acestea vor fi jurizate.

Din lucrările prezentate se vor alege cinci proiecte câștigătoare care, în cursul lunii noiembrie, vor fi realizate și amplasate în "Parcul Copiilor", acestea fiind premiate în cadrul evenimentului special din seara zilei de 5 decembrie, cu prilejul festivităților de aprindere a luminilor de Crăciun.

Informații suplimentare se pot obține de la prof. Radu Chința (tel: 0740 134 813) și prof. Alin Apostoiu (tel: 0766 277 768).
Info Petrila Cultural
06.10.17 21:27
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one