INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Administrația de la Petrila va premia, înainte de Crăciun, vârstele de aur

Premiere-varstnici-petrila-1.jpg
Joi, 21 decembrie, nouă familii din Petrila care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsătorie vor fi recompensate la final de an 2017, de administrația locală petrileană.
Edilii de la Petrila au ales să își felicite vârstele de aur, vârstnicii din localitate fiind premiați cu bani și diplome acordate în semn de recunoaștere a meritelor dumnealor pentru o viață petrecută în taina sfântă a căsniciei.
”Sunt întotdeauna impresionat de aceste momente și îi felicit pe toți sărbătoriții noștri pentru că reușesc să ajungă la această aniversare. Așa cum am spus de fiecare dată, ei sunt cei care au dus greul și au pus umărul la dezvoltarea acestui oraș și merită tot respectul nostru. Chiar înainte de Crăciun avem opt familii petrilene care au ajuns la 50 sau 60 de ani de căsătorie”, a spus primarul Vasile Jurca.

Festivitatea special dedicată vârstelor de aur se va desfășura începând cu ora 11,00 în sala de festivități a Primăriei orașului Petrila, unde sărbătoriții vor putea depăna la un pahar de șampanie amintirile unei jumătăți de secol de căsătorie.
Foto arhivă
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
19.12.17 12:10
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one