INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Acțiune socială întreprinsă de angajați ai Apa Serv Valea Jiului

DSC_0100.JPG
Mai mulți salariați ai operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, Apa Serv, în frunte cu directorul general Costel Avram și echipa de conducere a Apa Serv Valea Jiului SA Petroșani, au fost prezenți astăzi la Centrul social ”Sf. Varvara”din Dărănești-Petroșani.
Scopul acestei acțiuni de voluntariat a fost acela de a aduce copiilor de la Grădinița Dărănești a Colegiului Național ”Mihai Eminescu” pachete cu dulciuri și cadouri oferite din donații făcute de mai mulți salariați ai societății, în cadrul unor inițiative sociale care vizează implicarea acestora în viața comunității, activități derulate aici de mai mulți ani.

”Continuând tradiția implicării noastre în diverse activități sociale, împreună cu mai mulți colegi de la Apa Serv, oameni nu doar profesioniști în tot ceea ce fac, ci și oameni cu suflet mare, am fost prezenți astăzi la Grădinița de la Dănănești a Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani, un așezământ educațional aflat în centrul social administrat de fundația condusă de părintele Gabriel Bulf. Am avut aici bucuria de a sta de vorbă cu copii frumoși și talentați, care ne-au încântat cu cântece și poezii și pe care, la rândul nostru, i-am răsplătit cu pachete de dulciuri oferite cu drag, din inimă. De fiecare dată când derulăm astfel de activități, și eu dar sunt convins că și colegii mei, așijderea, ne umplem inima cu bucuria de a putea face un bine celor care au nevoie de acesta. De aceea, vom continua să avem astfel de activități și în acest an și le mulțumesc colegilor de la Apa Serv care subscriu și participă la acțiunile noastre sociale și voluntare”, a declarat Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.
DSC_0122.JPG
DSC_0129.JPG
La acțiunea de astăzi au mai participat:

- Cristian Ionică - șef Departament Producție;
- Florin Donisă - șef Departament Exploatare;
- Roxana Benke - șef Departament Economic;
- Lăcrămioara Drăgoescu - șef Serviciu Resurse Umane;
- Gabriela Gomoi – şef Birou Secretariat;
- Alina Pavel – şef Serviciu Comercial;
- Olariu Dan – şef birou M.I.S.S.M. şi S.U. ;
- Hanna Cristian – şef Serviciu Tehnologia Informaţiei;
Biroul de Presă Apa Serv Valea Jiului Petroşani
Info Petrila - Comunicate de presă
23.01.18 13:42
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one