INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Accidentul de la mina Uricani a îndurerat orașul Petrila - Video

uricani.jpeg
Trei ortaci răniți în deflagrația de la Uricani au suferit arsuri grave şi traumatisme multiple, fiind transportați la București, iar al patrulea a fost găsit fără suflare.
Alin Daniel Băran și Liviu Gabriel Cârlig (Petrila) au suferit arsuri externe pe 50 la sută din suprafața corpului, dar și ale căilor respiratorii, iar cel de-al treilea ortac salvat, Tiba Avram Octavian (Petrila) are arsuri pe 30 la sută din suprafața corpului. Să ne rugăm pentru ei ca Dumnezeu să îi ocrotească de ce e mai rău și să îi aducă acasă cu bine.
Aurel Anghel - Petrila, nu a mai putut fi salvat. Era ultimul șut astăzi, urma să intre în ordonanță și apoi la pensie. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!
Imnul Minerilor

Accidentul de la mina Uricani a îndurerat orașul Petrila. Aurel Anghel - Petrila, nu a mai putut fi salvat. Era ultimul șut astăzi, urma să intre în ordonanță și apoi la pensie. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! 3 ortacii răniți în deflagrația de la Uricani au suferit arsuri grave şi traumatisme multiple, fiind transportați la București. Alin Daniel Băran și Liviu Gabriel Cârlig (Petrila) au suferit arsuri externe pe 50 la sută din suprafața corpului, dar și ale căilor respiratorii, iar cel de-al treilea ortac salvat, Tiba Avram Octavian (Petrila) are arsuri pe 30 la sută din suprafața corpului. Să ne rugăm pentru ei ca Dumnezeu să îi ocrotească de ce e mai rău și să îi aducă acasă cu bine.

Posted by InfoPetrila on 30 Octombrie 2017
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
30.10.17 23:19
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one