INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Știri Locale

INFO-TRANSPARENT-logo-stiri.png
Actualitatea petrileană în spațiul virtual. Breaking News, știri din comunitatea Văii Jiului și județul Hunedoara, în colaborare cu partenerii media, reportaje și documentare.

Aici găsiți arhiva știrilor până la 1 martie 2018. Mai multe știri aflați pe noul domeniu info-petrila.ro
DSC_0425.JPG
În cursul zilei de vineri, 2 martie 2018, în cadrul unei ședințe extraordinare a Echipei de conducere a Apa Serv Valea Jiului și a șefilor de servicii, au fost prezentate rezultatele activității depuse de colectivul de salariați ai operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, în luna precedentă.
apaserv2.jpg
Județul Hunedoara se află sub cod galben de frig, iar meteorologii transmit că se înregistrează temperaturi extrem de scăzute pentru această perioadă, motiv pentru care Apa Serv ia măsuri suplimentare pentru monitorizarea permanentă a situației.
nistor-laurentiu.png
Guvernul a aprobat, în ședința din 1 martie, proiectul privind aprobarea acordării ajutorului de stat pentru facilitarea închiderii minelor de cărbune necompetitive din cadrul Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului - S.A. Petroşani, pentru anul 2018.
orasele de maine1.jpg
Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană a organizat la București cea de-a șasea ediție a Conferinței ”Cities of Tomorow” (Orașele de mâine), un eveniment dedicat regenerării urbane și, în mod special, revitalizării Văii Jiului.
dragobete1.jpg
Ziua de 24 februarie are o semnificație aparte, mai precis în aceasta zi sărbătorim dragostea pe românește, un sentiment care unește inimile, unul dintre cele mai frumoase obiceiuri străvechi ale poporului român, iar românii care cunosc legenda Dragobetelui o celebrează pe 24 februarie a fiecarei primăveri.
san-montan.jpg
De mai bine de cinci ani se vorbește în Valea Jiului despre un fenomen care încearcă, prin frumusețea sufletului celor care fac parte din acesta, să promoveze această zonă superbă, din punct de vedere peisagistic, îmbinând cu succes activități sportive la care se adaugă minunatele locuri în care se desfășoară.
Program Start Up Plus.jpg
Camera de Comerț și Industrie a județului Hunedoara în parteneriat cu Asociația non-profit L & C Consulting Hunedoara implementează în perioada 11.01.2018 - 10.01.2021 proiectul cu titlul ”Împreună pentru afacerea ta!”, co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020.
avram-asvj.jpg
Adunarea Generală a Acționarilor operatorului regional de apă și canalizare al Văii Jiului a aprobat recent componența noului Consiliu de Administrație.
junii2.jpg
Ansamblul ”Junii Petrileni”, condus de coregraful Costică Cigmăian, și-a încheiat ascensiunea până aproape de semifinalele duelului ansamblurilor folclorice, într-un concurs LIVE televizat din care au făcut parte cele mai bune grupuri folclorice din cele trei mari regiuni etnografice ale României: Moldova, Ardealul și Țara Românească.
db3-1024x512.png
În contextul misiunii de sprijin în problemele și suferințele comunității, la nivel național se desfășoară campania „România se ridică în picioare pentru asistența socială!", demers inițiat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR), prin care se urmărește promovarea și valorizarea profesiei de asistență socială.
apa-serv.jpg
Apa Serv Valea Jiului Petroşani va întrerupe temporar furnizarea alimentării cu apă potabilă, în zilele de 13, 14, 15 februarie, în intervalul orar 8.00 - 18.00, în cartierul Bosnia din municipiul Petroşani, pentru realizarea de către constructor a unor lucrări de investiţii programate ”Colector menajer Dărăneşti Petroşani – Parc Industrial Petrila”.
Ansamblu2.jpg
Ansamblul "Junii Petrileni" va intra în competiție marți, 13 februarie, începând cu ora 15:00, în emisiunea "La Măruță" difuzată de PRO TV în duelul celor mai bune grupuri folclorice.
Apa2.jpg
Datorită unei avarii produse în cursul zilei de vineri pe conducta de magistrală care alimentează rezervoarele 2 x 2000 mc Dărănești din Petroșani, cetățenii din zona de centru și de nord a municipiului Petroșani, zona pieței, cartierele Dimitrov, Carpați și parțial colonia Petroșani au fost afectați de întreruperea alimentării cu apă potabilă pe parcursul nopții de vineri spre sâmbătă.
facebook-lege.jpg
Povestea aceasta se dorește a arăta cât de diferit înțelegem noi, românii, definiția dreptului la liberă exprimare, câștigat în decembrie 1989.
sirenele1.jpg
Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Petrila anunță pentru miercuri 7 februarie, între orele 10:00 - 11:00, un exercițiu programat de alarmare a populației, având ca scop testarea și verificarea sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă.
apa-robinet.jpg
Apa Serv Valea Jiului S.A Petroşani anunţă restricţii în furnizarea apei potabile pentru marţi, 6.02.2018 în oraşele Petrila și Petroșani,după cum urmează:
apaserv-interventie3.jpg
Deşeurile menajere nu au ce căuta în rețeaua de canalizare, pentru că vor avea de suferit instalaţiile de canalizare, conductele, dar şi staţiile de pompare a apei. Utilizarea necorespunzătoare a acestora afectează pe toți cetățenii din Valea Jiului.
masina-de-politie1.jpg
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 00:30, o patrulă de poliție a efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula pe strada 8 martie din Petrila.
ihhga.jpg
Scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menționate, cu posibile depășiri ale COTELOR DE ATENŢIE.
inundatii.jpg
Inspectoratul General pentru Situații de Urgenţă (IGSU) a dispus unităţilor subordonate monitorizarea zonelor de competenţă şi adoptarea măsurilor pentru prevenirea şi gestionarea situaţiilor de urgenţă ce pot apărea, având în vedere atenţionarea hidrologică de cod galben valabilă pentru 15 judeţe din ţară, între care și județul Hunedoara.
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one