INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Știri din Sport

arena-de-popice-din-ta-rgu-mures.jpg
Sâmbătă, 29 octombrie, pe arena de popice din Târgu Mureş s-a disputat etapa a II-a a Cupei României la popice, pentru echipele de seniori și senioare.

În prima parte a Cupei României la masculin, după turneul de la Petrila, conducea CFR Cluj (3351 p.d.), urmată de Electromureș Tg. Mureș (3068 p.d.), Inter Petrila (3065 p.d.) și CSM Satu Mare (2865 p.d.).
22.jpg
O acțiune de suflet începută zilele trecute de Asociația "San Montan", împreună cu câțiva voluntari iubitori ai drumețiilor montane, având ca scop principal repararea acoperișului refugiului alpin din Parâng distrus de intemperii, s-a transformat, în cea de-a doua parte, într-o acțiune mult mai amplă.

Foarte mulți iubitori ai muntelui au fost impresionați de implicarea asociației din Petrila și a voluntarilor pentru această lucrare și au transmis, pe lângă felicitările lor, dorința de a participa în vreun fel în partea a doua a acestei acțiuni, fie prin prezență, fie material și financiar.
INTER1.jpg
Sâmbătă, 29 octombrie, s-au disputat meciurile Ligii a 4-a, contând pentru etapa cu numărul 9 din campionatul județean de fotbal hunedorean.

Caracterizând la modul general partidele din liga județeană, putem spune că sunt acordate multe cartonașe, acest lucru denotă indisciplină în rândul sportivilor cu balonul rotund, cu toate eforturile AJF Hunedoara de a promova disciplina pe stadioane și în terenul de joc.
inter-1.jpg
Meciurile contând pentru etapa cu numărul 9 a campionatului județean de fotbal, Liga 4 Hunedoara, se vor desfășura sâmbătă, 29 octombrie 2016, la orele cu care deja ne-am obișnuit, 9,30 – Juniori și 11,30 Seniori.
inter-echipa-2016.jpg
Hercules Lupeni este detronată după egalul de la Călan

CS Inter Petrila este noul lider al campionatului județean de fotbal, Liga 4 - Hunedoara. Partida derby a Văii Jiului dintre Jiul Petroșani și Inter Petrila răscolește amintiri plăcute suporterilor de ambele părți.
CLAS-FINALE-ET8-L4-SEN.jpg
Ultimele două partide ale etapei 8 s-au încheiat astăzi. Hercules Lupeni obține doar un egal la Victoria Calan și cedează locul în clasament. Universitatea Petroșani, un nou eșec la Băița.
info-nou-petrila.jpg
Adrian Câmpean și Adrian Dolha, cei doi antrenori care se vor ocupa de acest fenomen numit fotbalul pentru copii și tineret la Inter Petrila, au fost foarte încântați de interesul manifestat de aceștia și speră ca și în zilele următoare să vină cât mai mulți tineri, oferindu-le posibilitatea de a se putea înscrie în continuare în clubul sportiv petrilean.
REZ-PARTIALE-ET8-L4.bmp
Etapa cu numărul 8 mai are programate două partide mâine, duminică 23.10.2016, după care vom reveni cu rezultatele finale și clasamentul Ligii a IV -a.
popice.jpg
Știri îmbucurătoare transmise de la Ploiești, Arena CONPET Ploiești.
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one